Magazin Survivor araba ödülünü kim kazandı 15 Haziran? Survivor All Star’da eleme nasıl olacak? Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı!

Survivor araba ödülünü kim kazandı 15 Haziran? Survivor All Star’da eleme nasıl olacak? Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı!

Paylaş
Survivor araba ödülünü kim kazandı 15 Haziran? Survivor All Star’da eleme nasıl olacak? Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı!

Survivor’da 15 Haziran akşamı yarışmacılar ödül oyunu için parkura çıktı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından Türkiye piyasasında fiyatı 2,5 milyonu bulan arabanın sahibi belli olurken Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı. Survivor All Star’da finale artık çok kısa süre eleme ve puanlama şekli değişti…

15 Haziran Çarşamba akşamı Survivor All Star’da yeni bir dönemin başlangıcı oldu. En son Avatar Atakan’ın elenmesiyle adada yarışmacı sayısı da azalırken, adada bireysel süreç de dün akşam itibariyle başlamış oldu. Acun Ilıcalı yarışmacılara yeni kuralları açıkladı ve Survivor 2022’de finale kadar olan elemelerin 15 Haziran’da yapılacak büyük oylamaya göre olacağını duyurdu…

Haberin Devamı

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da yarışmacılar yeni nesil süper lüks Lexus NX 350h marka araba ödülü için parkura çıktı. Türkiye fiyatı 2,5 TL’yi bulan araba ödülü için mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları bireysel olarak mücadele etti.

İkili olarak parkura çıkılan ödül oyununda rakibine elenen yarışmacı böylelikle araba ödülüne de veda etmiş oldu. İlk olarak Nagihan ve Adem yarışırken, oyunun kazananı Adem oldu böylelikle Nagihan ödül oyunundan elendi.

Hikmet de Ayşe’yi eleyerek bir üst tura çıktı.

Yarı final karşılaşmasında ise Nisa, Hikmet ile Batuhan ise Adem ile yarıştı.

Nisa-Hikmet mücadelesini Nisa; Batuhan-Adem mücadelesini ise Batuhan kazandı. Böylelikle araba ödülünün finalinde Nisa ve Batuhan karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Final etabında Nisa ve Batuhan 3-3 berabere iken Nisa’nın talihsiz bir kaza geçirmesinin ardından son sayının sahibi Batuhan oldu. Nisa 4-3 geride kalarak ödüle veda ederken, Batuhan araba ödülünün sahibi oldu.

SURVİVOR ALL STAR’DA ELEME NASIL OLACAK?

Acun Ilıcalı Survivor’da finale kısa süre kala yeni kuralları açıkladı. İşte Ilıcalı’nın açıklaması:

“Çeyrek finaldeyiz ve çeyrek final sonrası 8 yarışmacı ilk elemeye gidecek. İlk gün 1. aday, 2. gün ikinci aday 3. gün üçüncü aday çıkacak.

Adayları o günün birincisi belirleyecek. Ancak performansın yarışmacılara finale doğru bir yol açmasını istemiştiniz. Öyle de olacak. Üç aday çıktıktan sonra eleme döneminin performans birincisi (3 günün) dördüncü adayı söyleyecek.

Her gün kazanan bir puan alacak, finalist başka bir puan alacak. Yarı final oynayan ikili de başka puan alacak. Puanlama şöyle olacak: Her günün birincisi 5'er puan alacak, Finalist 3'er, Yarı finalde elenenler 1'er puan alacak.

Bu puanlarla performans birincisi olacaksınız. Toplam puanınız birinciyse ve adaysanız adaylıktan kurtulacaksınız. İlk iki elemede 4 aday, 6'ya düştüğünüzde aday sayısı 3'e düşecek. Eşleşme ise zamana karşı yarışılacak ve en iyi performans yapanlar bir turu oynamadan geçecek.

Kamplar bu akşam (15 Haziran) itibariyle birleşiyor. Sıralama oyununda birinci olan isim kamp alanını seçecek.”

Haberin Devamı