Magazin Survivor birleşme partisi oyunu kim kazandı?

Survivor birleşme partisi oyunu kim kazandı?

Paylaş
Survivor birleşme partisi oyunu kim kazandı?

5 Mart Cumartesi akşamı Survivor'da birleşme partisi öncesi oynanacak dokunulmazlık oyunlarını kazanan dört yarışmacı birleşme partisini garantileyecek. 4 Mart'ta oynanan oyunlar sonrası üst tura çıkan isimler belli olmuştu, bugün ise iki kişi dokunulmazlık sembolünü kazandı. Peki, Survivor birleşme partisi oyunu kim kazandı?

Survivor 2022 yeni sezonunun ilk bireysel dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana geçti. Bireysel dokunulmazlık oyunları toplamda 3 gün düzenlenecek. İlk etapta kadınlar parkura çıktı ve ardından erkekler yarıştı. Survivor birleşme partisine gitmeyi garantileyen bir kadın ve bir erkek yarışmacı bu akşam oynanan oyunlar sonrası belli oldu.

Haberin Devamı

4 MART SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

5 MART SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNU KİM KAZANDI?

5 Mart Cumartesi akşamı Survivor'da kadınlarda Nagihan erkeklerde ise Anıl birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

Kadınlar mücadelesinde finalde Sema ve Nagihan yarıştı. Nagihan, Sema'yı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

Survivor'da birleşme partisi öncesi 3 haftada 6 kişinin eleneceği Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Elif, Berkan ve Nagihan üç hafta daha Survivor'da kalacağını garantileyen isimler oldu.

Haberin Devamı