Magazin Survivor birleşme partisi oyununu kimler kazandı? Survivor Birleşme Partisi oyununu kazanan isimler kimler oldu?

Survivor birleşme partisi oyununu kimler kazandı? Survivor Birleşme Partisi oyununu kazanan isimler kimler oldu?

Paylaş
Survivor birleşme partisi oyununu kimler kazandı? Survivor Birleşme Partisi oyununu kazanan isimler kimler oldu?

Survivor'da dokunulmazlığı kimler kazandı? sorusu perşembe akşamı yanıt buldu. Dominik'te heyecan ve rekabet her geçen gün artarken, Survivor'ın 3 Mart tarihli 37. bölümünde Birleşme Partisi'ne katılacak yarışmacıları seçmek için dokunulmazlık oyunu oynandı. Kadın ve erkek yarışmacıların ayrı ayrı mücadele verdiği gecede ünlüler ve gönüllüler Birleşme Partisi oyununu kazanmak için zorlu parkurda var gücü ile elinden geleni yaptı. Gecenin sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan iki kadın ve iki erkek yarışmacı Birleşme Partisi'ni garantiledi. Peki Survivor'da Birleşme Partisi oyununu kim kazandı?

Survivor'ın 3 Mart Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde Birleşme Partisi oyunu heyecanı yaşandı. Tv8 ekranlarında sevenleri ile buluşan Survivor All Star'da iki takım da zorlu parkurda dokunulmaz olmak için ter döktü. İlk grupta kadınların mücadelesinde turu atlayanlar Elif, Birsen Ayşe, Gizem ve Seda, erkeklerde de Adem, Ogeday, Anıl, Parviz, Atakan, Barış oldu.

Haberin Devamı

BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİMLER KAZANDI?

Acun Ilıcalı'nın duyurduğu yeni sistem perşembe günü Dominik'te hayata geçti. Ünlüler ve gönüllüler takımı Survivor 2022'de birleşme partisine gidebilmek için parkurda karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadelenin ilk etabında kadınlar oyunu oynandı.

Adada kalmak isteyen kadın yarışmacılar kazanmak için adeta canını dişine taktı. İlk turun sonunda gönüllülerden Ayşe, Seda; ünlülerden de Gizem, Birsen ve Elif üst tura çıktı.

Erkekler mücadelesinde ise yine nefes kesen anlar ekranlara geldi. Kıran kırana mücadelenin ekranlara yansıdığı oyunda yarışmacılar güç ve dengeyi sağlamak için elinden geleni yaptı.

Karşılaşma sonunda erkeklerden ise Adem, Anıl, Ogeday, Parviz, Batuhan, Atakan ve Barış üst tura adını yazdırdı.

Haberin Devamı