Magazin Survivor birleşme partisi (Yeni bölüm) fragmanı yayınlandı! Acun medya Survivor maçını kim kazandı?

Survivor birleşme partisi (Yeni bölüm) fragmanı yayınlandı! Acun medya Survivor maçını kim kazandı?

Paylaş
Survivor birleşme partisi (Yeni bölüm) fragmanı yayınlandı! Acun medya Survivor maçını kim kazandı?

Survivor beklenen birleşme partisi bu akşam gerçekleşiyor. Tüm yarışmacılar birbirinden şık kıyafetlerini giyip, Aleyna Tilki'yle eğlenip İbrahim Büyükak ile gülecekler. Öte yandan şarkı yarışması gerçekleşecek ve tüm yarışmacılar, sahneye çıkıp şarkı söyleyecekler.

Haftalardır beklenen gün geldi çattı. Survivor birleşme partisi bu akşam gerçekleşiyor. Birleşme partisinin konukları ise Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak... Tüm yarışmacılar, Aleyna Tilki'nin şarkılarıyla eğlenirken İbrahim Büyükak'ın esprileriyle kahkaha atacak.

Haberin Devamı

ŞARKI YARIŞMASI

Yarışmacılar İbrahip Büyükak ve Aleyna Tilki'yle eğlenirken bir de sahneye çıkıp şarkı söyleyecekler. Turabi bu organizasyonda hem saz çalıp hem de türkü söylecek. Öte yandan birleşmede Murat'ın yanına oturan Turabi Murat Ceylan'a takım arkadaşlarıyla olan problem hakkında açıklama yaparken Ümit Karan için de hiç de iyi konuşmuyor.

ACUN MEDYA-SURVIVOR MAÇINI KİM KAZANDI?

Dün akşam Acun medya çalışanları ve Survivor yarışmacılar kum sahada maça çıktı. Maçın her anı heyecan doluydu. Ümit Karan'ın birbirinden şık golleri izleyenleri hayran bıraktı. Fakat oyun sonunda gülen taraf 13'e 9'luk skorla Acun Medya oldu.