Magazin Survivor’da bu hafta kim elendi? (Survivor 09.04.2019 elenen isim)

Survivor’da bu hafta kim elendi? (Survivor 09.04.2019 elenen isim)

Paylaş
Survivor’da bu hafta kim elendi? (Survivor 09.04.2019 elenen isim)

Survivor heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Survivor’da bu hafta şampiyonluk hayallerine veda edecek bir isim daha belli oldu

Survivor’da bu akşam adaya bir kişi daha veda etti.

Haberin Devamı

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Beyaz takım galip gelmişti.

2 gün önce oynanan oyunda da yine Beyaz takım galip gelen taraf oldu.

Böylelikle Beyaz takım dokunulmazlığı kazanmış oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da rakibinden daha az oy alarak Survivor 2019'a, şampiyonluk hayallerine Siyah takımdan veda eden isim Melisa oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

Konseyde yaşanan tartışmaların ardından yarışmacılar oylamaya gitmişti.

İlk eleme adayı Sude oldu. İkinci eleme adayı ise Yunanistan takımı tarafından belirlendi. Yunan takımının oylaması sonrası Melisa ikinci eleme adayı olmuştu.

KURAL İHLALİ YAPTILAR

Acun Ilıcalı bazı yarışmacıların kural ihlali yaptığını açıkladı.

Ilıcalı, "Türk takımından bazı yarışmacılar Dominik'te bir kaptan aracılığıyla iletişim kuralını ihlal ettiler. Sevdiklerine mesaj yollayan, devamında da bazı şeyler konuşan yarışmacılar var. Onlarla ilgili yaptırım yapacağız. Bu arkadaşlar ; Yusuf Melisa Büşra Okay" dedi.

Haberin Devamı

BİRLEŞME PARTİSİNE AZ KALDI

Yarışmacılar birleşme partisi için heyecanla bekliyor. Daha önce yapılan yarışmayla birleşme partisini garantileyen 2 kişi belli olmuştu. Erkeklerde sembolü kazanan isim Yusuf, kadınlarda ise Büşra oldu. Böylelikle birleşme partisini garantilediler.

PİZZA VE KAHVALTI ÖDÜLÜ

Survivor'ın son bölümünde pizza ödülü için kıran kırana mücadele verildi. Heyecan son ana kadar devam ederken durum 9-9'a kadar geldi. Son mücadeleyi Beyaz takım aldı ve oyunun galibi oldu.

MELİSA EMİRBAYER KİMDİR?

2 Kasım 1995 İzmir doğumlu Melisa Emirbayer, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yüzme Antrenörlüğü bölümü son sınıf öğrencisi. 2002 senesinde ailesinin yönlendirmesi ve hiperaktifliği sonucu yüzme sporu ile tanıştı.

Fatih Koleji Spor Kulübü’nde yüzmeye başladıktan sonra ilk önce Galatasaray Spor Kulübü’ne, 5 yıl sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu. Bu kulüpte branşı olan kurbağa stilinde her kategoride birçok Türkiye şampiyonlukları oldu.

200 metre kurbağa branşında Türkiye rekoru kırıp milli takıma adım attı. 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etti. Kariyerini 2018 yılında noktaladı ve Göztepe Spor Kulübü yüzme şubesinde antrenörlük yaptı.

Haberin Devamı