Magazin Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Dün akşam (19 Mayıs) ödül oyununu kim aldı?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Dün akşam (19 Mayıs) ödül oyununu kim aldı?

Paylaş
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Dün akşam (19 Mayıs) ödül oyununu kim aldı?

Survivor dokunulmazlık oyunu final zamanı yaklaştıkça daha da fazla önem kazanıyor. Bu hafta gerçekleşen konseyde Seda’nın elenmesinin ardından duygusal anlar yaşanmıştı. 19 Mayıs Perşembe akşamı yarışmacılar bu sefer ödül oyunu için parkura çıktı. İşte dün akşam Survivor’da yaşananlar…

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’u dün akşam televizyon ekranlarından izleyemeyen pek çok kişi ‘Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?’ tarzında aramalara yapıyor. Geçtiğimiz hafta güm dokunulmazlık oyunlarını Gönüllüler takımı kaybetmiş ve sonunda takımlarından bir oyuncu elenmişti. Peki, Dün akşam (19 Mayıs) ödül oyununu kim aldı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Salı akşamı yaşanan eleme gecesinin ardından henüz dokunulmazlık oyunlarına geçilmedi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı dün akşam ödül oyunu için parkura çıktı.

Merve ve Parviz’in diskalifiye olmasının ardından geçtiğimiz iki hafta boyunca toplam altı dokunulmazlık oyunu oynanmış, tüm dokunulmazlıkları kaybeden Gönüllüler takımından, Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday ve Hikmet eleme adayı olmuştu. 17 Mayıs Salı gecesi konseyde Seda en az SMS oyunu alana isim olarak Survivor’dan elenmişti.

DÜN AKŞAM (19 MAYIS) ÖDÜL OYUNUNU KİM ALDI?

19 Mayıs akşamı oynanan ödül oyununda bu sefer kadınlar ve erkekler karışık yarıştı. Yengeçlerle dolu bir kafesten puzzle parçalarını çıkararak, resmi tamamlayan yarışmacılar ardından atış yaptılar.  Oyunun kazananı ise 10-9’luk skorla ünlüler takımı oldu.

Haberin Devamı

BİL BAKALIM VE ANLAT BAKALIMI KİM KAZANDI?

Performansa dayalı ödül oyununun ardından yarışmacılar bil bakalım ve anlat bakalım oyunları ile eğlenceli anlar yaşadılar.

Bil bakalım oyununun kazananı 10’a 7 skorla ünlüler takımı oldu. Anlat bakalımda da kazanan değişmedi ve 3-1 skorla ünlüler takımı yine oyunu önde tamamladı.

Bil bakalım ve anlat bakalımı kazanan takım üyeleri 5 bin TL hediye çeki ve tahinli pide kazandı.