Magazin Survivor Funda Alkayış kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Sağlık durumu nasıl?

Survivor Funda Alkayış kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Sağlık durumu nasıl?

Paylaş
Survivor Funda Alkayış kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Sağlık durumu nasıl?

Survivor'ın bu akşam ki yayınlanacak bölümünde korku dolu anlar yaşanıyor. Ödül oyunu esnasında Funda Alkayış mücadele sırasında suda kendinden geçip boğulma tehlikesi atlatıyor. Bu olayla birlikte Funda Alkayış'ın sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Gönüllüler takımında mücadele eden Funda Alkayış kimdir?

Survivor'ın 25. bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Survivor yeni bölümde iki takım İletişim oyununa çıkıyorlar. Suda geçen mücadelede Funda Alkayış yarınmanın bir bölümünde sudan çıkamıyor ve boğulma tehlikesi atlatıyor. Bu esnalarda tüm yarışmacılar panik halinde yarışmacının yanına koşmaya başlıyor.



Bu korku dolu anlardan sonra fragmanı izleyen yarışmanın takipçileri ve Funda'nın ailesi genç yarışmacının sağlık durumunu merak ediyorlar. Fakat Acun'dan ve Survivor'ın resmi kanalarından yarışmacıya ait herhangi bir açıklama yapılmadı.

FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

Funda Alkayış 30 yaşında. Mersinli. Dövüş sporlarıyla uğraşıyor. 27 kez Türkiye şampiyonu olmuş. Dünya ve Avrupa şampiyonlukları var. Dünya’nın en büyük organizasyonlarından birinde tek Türk bayan dövüşçü. WBS Avrupa ve Dünya şampiyonluk kemerine sahip. Adıyaman’da beden eğitimi öğretmeni. Funda Alkayış 1.62 boyunda ve 30 yaşında...




Survivor ödül oyununu kim kazandı? 15 Mart 2018 son bölüm izle

Haberin Devamı