Magazin Survivor kameramanı Alper Baycın Kimdir? Twitter profiline yazdığı yazı duygulandırdı!

Survivor kameramanı Alper Baycın Kimdir? Twitter profiline yazdığı yazı duygulandırdı!

Paylaş
Survivor kameramanı Alper Baycın Kimdir? Twitter profiline yazdığı yazı duygulandırdı!

Survivor'da kameramanlık yapan Alper Baycın, önceki gün Dominik'te bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Bu üzücü haber herkesi şoke ederken Acun Ilıcalı, Survivor yarı final canlı yayınını iptal etti. Alper Baycın hakkındaki detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ederken Baycın'ın Twitter hesabındaki profilinde yazdığı yazı ise duygulandırdı.

Dün akşam tüm Türkiye'yi yasa boğan bir ölüm haberi geldi. Survivor'ın yeni bölümünün ardından Acun Ilıcalı yarı final canlı yayınını iptal ederek üzücü haberi izleyicilerle paylaştı. Ünlü Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Survivor'da kameramanlık yapan Alper Baycın'ın hain bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Büyük bir üzüntü içinde haberi paylaşan Acun Ilıcalı'nın görüntüsü ise seyirciyi derinden etkiledi.

Haberin Devamı

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden ve TV8'de yayınlanan Survivor ekibinde görevli Alper Baycın, iddiaya göre bugün Las Terrenas bölgesinde işten çıktıktan sonra sokak ortasında 2 kişinin saldırısına uğradı. Alper Baycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırgana direnince arbede yaşandı. Yaşanan boğuşma sırasında saldırganlardan biri Baycın’ı kalbinden bıçakladı. Baycın, aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde yaşamını yitirirken, kaçan saldırganlar ise polis tarafından yakalandı. Nişanlı olduğu öğrenilen Baycın’ın, Ilıcalı’nın en yakın ekibinden olduğu belirtildi.

TWİTTER PROFİLİNE YAZDIĞI YAZI DUYGULANDIRDI

Kahreden haber sonrası Alper Baycın hakkındaki detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Baycın'ın Twitter hesabındaki profilinde bio'suna yazdığı "Bir umutla başladı her şey..." paylaşım duygulandırırken arka kapaktaki Atatürk fotoğrafı ve profilinde kullandığı Özgecan Aslan yazısı da dikkat çekti.

Haberin Devamı

ALPER BAYCIN KİMDİR?

Survivor isimli yarışma programında ekip görevlisi olan Alper Baycın, 24 yaşındadır. Marmara Üniversitesi'nden mezuniyetini tamamlayan Alper Baycın, daha önce Fenerbahçe TV'de görevini icra etmiştir. Bunların yanı sıra koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Alper Baycın, Survivor yarışma programının bitmesinin hemen ardından Türkiye'ye dönerek evleneceği bilgisine ulaşıldı. Nişanlı olduğu öğrenilen Alper Baycın, Las Terrenas bölgesinde, işten çıkmasının ardından 2 kişi tarafından uğradığı saldırıda direnmeye çalışınca yaşanan arbede esnasında gaspçılar tarafından kalbinden bıçaklanması sonucunda cinayete kurban giderek hayatını kaybetmiştir.