Magazin Survivor kim elendi? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Survivor kim elendi? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Paylaş
Survivor kim elendi? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?

Survivor All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ünlüler gönüller dokunulmazlık oyunu için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. İletişim oyunu sonrası eleme adayları belirlendi. Yarışmayı izleyenler Survivor'da adaya veda eden ismi merak ediyor. Peki, Survivor'da kim elendi? Survivor'da bu akşam iletişim ödülünü kim kazandı? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? İşte detaylar...

İlgiyle izlenen yarışma Survivor All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. Bu akşam Survivor'da bir kişi adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Yarışmada aynı zamanda bu akşam dokunulmazlık ve iletişim ödülü de oynandı. Peki, Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star'ın yeni bölümünde haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıyasıya mücadele sonrasında kazanan takım gönüllüler takımı oldu.

Ünlüler takımı, ada konseyinde aralarından bir kişiyi eleme adayı olarak seçmek zorunda kaldı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim ödülünde karşı karşıya geldi. Ödülü kazanan yarışmacılar ailelerinden gelen elektronik postaları okudu. Peki, Survivor'da iletişim ödülünü kim kazandı?

Survivor 2022'de bu akşam iletişim ödülünün kazananı gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler ailelerinden gelen mesajları okurken duygusal anlar yaşadı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Sevilen yarışma Survivor'da bu akşam bir yarışmacı adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor'da ilk eleme adayı Yasin, ikinci eleme adayı ise Birsen olmuştu.

Haberin Devamı

Bu akşamın eleme adayı ise ada konseyinde ismi en çok yazılan ünlülerden Mert oldu. Performans birincisi Batuhan ise elenmesi yönünde Barış'ın adını verdi.

Peki, 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? Survivor'da bu akşam elenen isim Birsen oldu.

BİRSEN: HİÇ BEKLEMİYORDUM

Yarışmaya veda eden Birsen şu açıklamalarda bulundu:

"Beni buraya davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Kocaman ekip her Survivor'ı bizimle yaşıyor. All Star'dayım. Her star. Umarım şampiyon gerçekten hak eden, sözünün eri biri olur. Meşalem sönüyor burada ama yine de çok güzel bir güneş benim için doğacak. Ailem sevdiklerime çok teşekkür ederim. Hiç beklemiyordum. Olacakların karşısına geçemem."

BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?

Türk kısa mesafe koşucusudur. Enka sporcusudur. Daha önce 2018 Survivor All Star - Gönüllüler takımında yarışmıştır.

Birsen Bekgöz 173 boyundadır.