Magazin Survivor Merve diskalifiye oldu! Herkesi ağlattı: Anne sana söz verdim

Survivor Merve diskalifiye oldu! Herkesi ağlattı: Anne sana söz verdim

Paylaş
Survivor Merve diskalifiye oldu! Herkesi ağlattı: Anne sana söz verdim

Survivor 2022 All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesinde mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Kadınlar mücadelesinde ünlüler takımında yer alan Merve Aydın talihsiz bir sakatlık yaşadı ve oyunu yarıda bıraktı. Üzücü haberi Acun Ilıcalı konseyde açıkladı. Ilıcalı, Merve Aydın'ın sakatlığı sonrası yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi.

Ünlüler ve gönüllüler takımı, yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Survivor'ın bu akşamki 96. bölümünde, Nisa ile dokunulmazlık oyununda yarışan Merve Aydın'ın sakatlık geçirdi ve "Bitti... Anne sana söz verdim. Anne ne olursun anne..." sözleri yürek yaktı.

Haberin Devamı

Survivor'da talihsiz sakatlık. Ünlüler takımından Merve oyun sırasında yaşadığı sakatlık sonrası yere yığıldı. Üzücü haberi Acun Ilıcalı konseyde açıkladı. Survivor Merve, yarışmada sakatlandığı için yarışmada devam edemiyor.

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde:

Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Tarihi bir oyun tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir sürek konuşurken bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan sağlığımızıdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı 1-2 ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi.

Haberin Devamı

Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi, Merve için Survivor macerası sona erdi.

SURVİVOR'DA BİR AYRILIK DAHA

Sevilen yarışma Survivor'da tarihi konsey. Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Merve'nin ardından bir yarışmacının daha yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi.

Ilıcalı, ''Gönüllüler takımından Parviz gözetim altındaydı. Çok garip bir şekilde sorunu aşildi. Doktorumuz kalıcı hasar olması durumundan dolayı yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi. Parviz Survivor All Star'a devam edemeyecek.'' dedi. Ilıcalı ayrıca bu hafta yarışmada eleme olmayacağını aktardı.