Magazin Survivor ödül (iletişim) oyununu kim kazandı? (5 Nisan 2018)

Survivor ödül (iletişim) oyununu kim kazandı? (5 Nisan 2018)

Paylaş
Survivor ödül (iletişim) oyununu kim kazandı? (5 Nisan 2018)

Survivor'ın yeni bölümü bu akşam TV8'de ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen yarışmada yeni takımlar ilk kez karşı karşıya geldi. Ödül oyununu kazanan takım ailesinden bir kişiyle yüz yüze görüştü.

Survivor'ın yeni formatı bu akşam ilk kez ekrana geldi. All Star takımının ikiye ayrılıp Gönüllüler'in bu takımlara dağıtıldığı yeni bölümde ilk ödül (iletişim) oyunu da oynandı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Bu akşamki ödül oyunu diğerlerine göre daha anlamlıydı. Kazanan takımın ailesinden bir kişiyle yüz yüze canlı olarak görüşeceği iletişim oyununa Gönüllüler takımı muhteşem başladı. Daha sonra Ünlüler takımı toparladı ve başa baş bir oyun gerçekleşti. Skor 9-9'a kadar geldi. Oyun sonunda kazanan taraf ise Ünlüler takımı oldu.


Survivor ödül (yemek) oyununu kim kazandı? (5 Nisan 2018)


ÜMİT İLE BERNA ARASINDA GERGİNLİK

Ödül oyunu esnasında Ümit Karan ile Berna arasında gerginlik yaşandı. Yarışma esnasında hata yapan Ümit Karan'a takım arkadaşları ikazda bulundu. Karan, oyunu kaybedince bench'e geldiğinde Berna'nın konuşması Kaptan'ı çıldırttı. Ümit Berna'ya "Konuşmanı istemiyorum." deyince genç yarışmacı sinirlendi ve gözleri doldu. İkilinin tartışması bir müddet daha devam etti.

DUYGUSAL ANLAR

Konsept değişikliğini duyar duymaz All Star takımı büyük şok yaşamıştı. Her bir yarışmacı duygusal anlar yaşarken kadın yarışmacılar gözyaşlarını tutamamıştı. Yeni bölümde yarışmacılar vedalaşırken de büyük bir hüzün yaşandı. Sema ağlayarak Murat ve Hilmi Cem'e "Damla'ya sahip çıkın" telimetında bulundu.


Survivor'da yine kural değişikliği! Yeni Kural ne?


SURVİVOR'DA KİM HANGİ TAKIMDA?

GÖNÜLLÜLER

Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere, Hilmi Cem, Murat Ceylan, Damla Can, Anıl Berk Baki, Cumali Akgül, Funda Alyakış, Birsen Bekgöz, Yağmur Banda.

ÜNLÜLER

Turabi Çamkıran, Adem Kılıççı, Ümit Karan, Sema Aydemir, Berna Canbeldek, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Yiğit Dikmen, Sahra Işık ve Merve Aydın

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'ın geçen haftaki elemesinde en az SMS oyu alarak elenen ismi Nevin Yanıt olmuştu. Nevin Yanıt adaya veda ederken "Söyleyecek bir şey yok. Bu projede bana yer verdiğiniz için teşekkür ederim." dedi.


Haberin Devamı