Magazin Survivor yarı finale kim gitti? 28 Haziran 2022 kim elendi kim gitti? Survivor All Star yarı finale kalanlar

Survivor yarı finale kim gitti? 28 Haziran 2022 kim elendi kim gitti? Survivor All Star yarı finale kalanlar

Paylaş
Survivor yarı finale kim gitti? 28 Haziran 2022 kim elendi kim gitti? Survivor All Star yarı finale kalanlar

Survivor’da yarı final heyecanı yaşanıyor. Aylardır hem rakipleriyle hem de zorlu ada koşullarıyla mücadele eden yarışmacılardan Nisa, Batuhan, Ayşe ve Adem son kalan yarışmacılar olmuştu. Oynanan oyunun ardından 2 yarışmacı yarı finale çıkmaya hak kazanırken, diğer iki yarışmacı SMS oylamasına kaldı. Peki, Survivor yarı finale kim gitti? 28 Haziran 2022 kim elendi kim gitti? İşte Survivor All Star yarı finale kalanlar…

Survivor yarı final heyecanı hem yarışmacıları hem de yarışmacıların taraftarlarını sardı. Adadan son olarak Hikmet elenmiş, Nisa, Batuhan, Ayşe ve Adem için önce yarı final sonra da final yolu açılmıştı. Bu dört yarışmacı 28 Haziran Salı akşamı adını yarı finale yazdırmak için bir kez daha parkura çıktı. Zorlu mücadelenin ardından 2 isim yarı finale çıkarken iki isim ise SMS oylamasına kaldı. Şimdi gözler Survivor All Star’da yarı finale kalanlara çevrildi….

Haberin Devamı

SURVİVOR YARI FİNALE KİM GİTTİ?

Aylardır milyonlarca izleyiciyi TV8 ekranlarına kilitleyen Survivor All Star’da artık sona gelindi. Çok kısa süre içerisinde Dominik’te aylardır devam eden zorlu mücadelenin şampiyonu belli olacak. Ama öncesinde yarı final ve final heyecanı yaşanacak.

Geçtiğimiz hafta yapılan SMS oylamasının sonucuna göre adaya en son veda eden isim Hikmet Tuğsuz olmuştu.

Adada son kalan isimler Adem, Batuhan, Nisa ve Ayşe ise yarı finale çıkmak için bir kez daha parkura çıktı.

Heyecan ve hırsın zirvede yaşandığı parkurda Adem ve Batuhan yarı finale çıkmayı başaran isimler oldu.

Nisa ve Ayşe ise yarı final için SMS oylamasına kaldı.

28 HAZİRAN 2022 KİM ELENDİ KİM GİTTİ?

28 Haziran Salı akşamı eleme heyecanı yaşanmadı. Nisa ve Ayşe SMS oylamasına kalırken, oylamanın sonucu 29 Haziran Çarşamba günü belli olacak ve Nisa ve Ayşe Survivor All Star’dan son elenen isim olacak.

Haberin Devamı