Magazin Survivor'da 2 Nisan akşamı elenen isim belli oldu

Survivor'da 2 Nisan akşamı elenen isim belli oldu

Paylaş
Survivor'da 2 Nisan akşamı elenen isim belli oldu

Survivor'da heyecan daha da artıyor. Her hafta bir yarışmacı şampiyonluğa veda ediyor. Bu akşam 39. yeni bölümde araba ödülü vardı. Bir yandan da eleme heyecanı...

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı.

Haberin Devamı

Öte yandan bir de ödül oyunu oynandı.

Survivor'da ödül oyunu sonrası haftanın en çok merak edilen ve ödülün araba olduğu ödül oyunu oynandı.

Survivor Türkiye Yunanistan 39. bölümde arabayı kim kazandı?

Survivor Türkiye Yunanistan otuz dokuzuncu bölümde araba oyununda siyah ve beyaz takımın heyecan dolu mücadelesi yaşandı.

Kazanan ise Dalaka'nın kaptanlığındaki siyah takım oldu. Siyah takım araba için siyah mı beyaz mı oyununda mücadele etti.

İŞTE ARABAYI KAZANAN İSİM!

Araba oyununda Katerina Dalaka’nın takımı siyah takım, Sude’nin takımı ise beyaz takım olarak belirlendi. Survivor 2019’un 39. bölümünde oynanan araba oyununu kimin kazandığı merak konusu oldu. Bu hafta Survivor 2019’da arabayı kim kazandı? Sorusunun yanıtı belli oldu.

Haberin Devamı

Survivor 2019’da bu hafta arabayı Sabriye kazanarak büyük bir sevinç yaşadı.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kazanan takım Türkiye olmuş ve Yunanistan takımı arasında yapılan oylama ve bireysel dokunulmazlık oyunları sonucu Tony, Spyros ve Vasilikos eleme adayı olmuştu.

VASİLİKOS VEDA ETTİ

Survivor'a veda eden isim bu akşam konseyde belli oldu. Oldukça güçlü isimlerin yer aldığı eleme potasında en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Vasilikos oldu.