Magazin Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Haziran eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da kim elendi?

Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Haziran eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da kim elendi?

Paylaş
Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Haziran eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da kim elendi?

Survivor’da bireysel dokunulmazlık için oyunlar başladı! Finale aım adım yaklaşılırken Avatar Atakan’ın elenmesinin ardından yarışmacılar bireysel dokunulmazlık için parkura çıkmaya başladı. Dokunulmazlığı kazanan isim eleme adayını da seçme hakkı elde ediyor. Peki, Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Haziran eleme adayı kim oldu? İşte dün akşam Survivor All Star’da yaşananlar…

Survivor’da bireysel dokunulmazlık sürecinin başlamasıyla heyecan da bir üst seviyeye çıktı. Yarışmacılar parkurda birbirlerini eleyerek sonraki etaba geçiyor ve kalan son iki yarışmacı arasında oynanan oyunun kazananı bireysel dokunulmazlığı kazanıyor. Acun Ilıcalı önceki akşam yeni kuralları açıklamış eleme adayı olacak ismin nasıl seçileceğine ilişkin detayları paylaşmıştı. 16 Haziran Perşembe akşamı ilk bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, eleme adayını da belirledi…

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor’da heyecanın dozu günden güne artarken kalan son 8 yarışmacı bireysel dokunulmazlık için parkura çıkmaya başladı. Eleme usulü oynanan oyunlarda yarışmacılar karşılaştıkları rakipleri eleyerek, elenmeden dokunulmaz olmaya çalışıyor.

Dün akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda Adem ve Batuhan rakiplerini birer birer eleyerek finale kadar ulaştı. İki güçlü rakibin heyecan dolu yarışının sonunda Batuhan Adem’i 4-2’lik skorla yenerek dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

16 HAZİRAN ELEME ADAYI KİM OLDU?

16 Haziran Perşembe akşamı eleme adayı olan isim yeni kurallar gereği dokunulmazlığı kazanan yarışmacı tarafından seçildi. Buna göre bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan konseyde eleme adayı olmasını istediği adayı açıkladı. 16 Haziran Perşembe akşamı Berkay haftanın ilk eleme adayı oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da son SMS oylaması Salı akşamı gerçekleşti. Nisa, Ogeday, Hikmet ve Atakan’ın potada olduğu eleme gecesinde en az oyu alarak yarışmadan elenen isim Avatar Atakan olmuştu.

Atakan’ın elenmesinin ardından çeyrek finale girilirken artık yarışmacılar bireysel olarak yarışmaya başladılar.