Magazin Survivor'da diskalifiye olan Nihat Doğan'ın bu zamana kadarki vukuatları

Survivor'da diskalifiye olan Nihat Doğan'ın bu zamana kadarki vukuatları

Paylaş
Survivor'da diskalifiye olan Nihat Doğan'ın bu zamana kadarki vukuatları

Survivor'a katılması büyük bir kriz sebebi olan Nihat Doğan, en son yarışmada diskalifiye olarak gündeme geldi. Rakibine oyun sırasında yumruk atan Nihat Doğan, iki ihtar alarak Acun'un uyarısıyla oyundan alındı.

Nihat Doğan'ın oyundan diskalifiye olmasının sebebi ise Melih ile kıyasıya giriştiği yarışmada rakibine yumruk atması. Rakibini durdurmayı başaramayan Nihat Doğan ilk ihtarını yere düşmemek için tahtadan tutmasıyla aldı.

MELİH: "YUMRUK ATTI"


Nihat Doğan'ın sportmenlik dışı hareketiyle kendini havuzda bulan Melih, "Yumruk attı ya!" diyerek isyan etti. Acun, bu sözle birlikte sayıyı Melih'e verdi ve Gönüllüler sayıyı hanesine yazdırdı.

NİHAT DOĞAN VE VUKUATLARI

PASCAL NOUMA OLAYI


Nihat Doğan, 2011 yılındaki Survivor yarışmasında takım arkadaşı Pascal Nouma ile kavga edip o zamanın en çok konuşulan magazin olayına imza atmıştı. Nihat Doğan'ın yarışmada takım arkadaşı Ebru Destan'a sataşması Pascal Nouma'yı çileden çıkarmış, zaten agresif bir karaktere sahip olan Pascal Nouma, Doğan'a saldırmıştı. Saldırı sonrası ise Nouma yarışmadan diskalifiye olmuştu.

ÖZGECAN ASLAN SKANDALI


Nihat Doğan'ın Survivor'a geliş süreci bir hayli tepkiye yol açtı. 11 Haziran 2015 tarihinde tecavüz girişimi sırasında canice öldürülen Özgecan Aslan hakkında skandal açıklamalar yaparak kamuoyunun büyük tepkisini çeken Nihat Doğan, Acun tarafından yarışmadan son anda kadrodan çıkarılmıştı.

Nihat Doğan'ın yarışmadan çıkarılmasına sebep olan tweet ise şu şekildeydi:

KENAN İPEK OLAYI


Nihat Doğan bu zamana kadar siyasetten futbola her konuda fikir beyan eden bir kişi... Hal böyle olunca da zaman zaman büyük tepkiler çekiyor. FETÖ soruşturmasında yargılananların şık giyinmesine veryansın eden Doğan, o zaman Adalet Bakanlığı Müsteşarı olan Kenan İpek'ten büyük bir eleştiri almıştı. Doğan, Müsteşar Kenan İpek'e büyük bir tepki göstererek "Sen kimsin lan! demişti. Daha sonra Adalet Bakanı da olan Kenan İpek'in kim olduğunu öğrenince de defalarca özür dilemişti.

MAGAZİNDEN MÜTEAHHİTLİĞE


Nihat Doğan her seferinde bu olaylardan sıyrılmayı başardı. Bir şekilde de medyada yerini aldı. Ona sahip çıkan kanal ise Survivor 2018'e gidene kadar Beyaz TV'ydi. Şarkıcılıkla başlayıp magazin sunucusu haline gelen Doğan bir ara da müteahhit yaptı.



Haberin Devamı