Magazin Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 4 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti?

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 4 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti?

Paylaş
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 4 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti?

Survivor'da bu akşam yeni bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Gecenin sonunda kazanan takım ödülün tadını çıkarırken, dokunulmazlığı kaybeden takım ise ada konseyinde aralarından bir ismi seçmek zorunda kaldı. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 4 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti? İşte detaylar...

Survivor 2022 hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da dokunulmazlık oyunları artık çok daha heyecanlı çünkü artık yokluk adası var. Kaybeden takımından eleme adayı olan yarışmacı sadece potaya girmekle kalmıyor aynı zamanda yokluk adasına da gidiyor.
Peki, Survivor 4 Nisan 2022 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 4 Nisan 2022 eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti?

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Survivor'da bu akşam yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesen mücadele sonunda dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler ise ada konseyinde aralarından bir ismi yazmak zorunda kaldı. Survivor 4 Nisan 2022 eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti?

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?
Sevilen yarışma Survivor'da bu akşam dokunulmazlığı kaybeden takım gönüllüler takımı oldu. Oylama sonucunda Yağmur ve Gökhan en çok yazılan isim oldu. Oylamada eşitlik bozulmayınca açık oylamaya gidildi. Açık oylama sonucunda eşitlik yine bozulmadı. Yokluk adasına gidecek ismi haftanın performans birincisi Anıl belirledi. Anıl, elenmesi yönünde Gökhan dedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Bu hafta ilk kez uygulanan yokluk adasına ilk giden isim gönüllüler takımından Ardahan oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında ise yokluk adasına giden isim Barış oldu. Pazar akşamı adaya giden isim ise Gizem olmuştu. Bu akşam Gökhan'ın aday olmasının ardından tüm eleme adayları belirlenmiş oldu.

KONSEY KARIŞTI
Nisa oyun sonrası yaptığı açıklamada Ünlüler takımına sert sözler kullandı. Nisa'nın ünlüler takımına 'en çirkef, en yalancı, en bahane uyduran' takım demesine Atakan'dan tepki gelmişti. Konseyde ise bu konuyla ilgili tartışma çıktı.

BARIŞ BOMBAYI PATLATTI

Eleme adaylarından biri olan Barış, "Dün biz bir oyun kazandık ve oyuna bir an önce gidelim tartışma çıkmasın diye söylenen birçok şeyi sineye çektik. Karşı takımdan bir yarışmacı bizim takıma hoş olmayan şeyler söyledi. Şimdi o yüksek nabızdan söylenen sözler miydi, şu an yeni bir moddayız, söylediği sözlerin arkasında mı? Takım olarak hak etmediğimizi düşünüyorum" dedi.

"NAGİHAN'A SÖYLEMİŞTİM"

Nisa Barış'a "Bu dediğim sözleri Nagihan'a söylemiştim. Çünkü onun yaptığı şeyleri kötü buldum. Bahane bulan takıma söylemiştim. Tek itiraz etmeyen iki üç kişi vardı. Onlar aslanlar gibi yarıştı. Şu anda arkasında duruyorum." cevabını verdi.

NAGİHAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada oyunlarda Nagihan'ın gergin görüldüğünü belirtti. Nagihan yaptığı açıklamada, "Sakatlığımın vermiş olduğu psikolojik tramva var. Kendimle aslında savaşım, rakipler de çok güzel kullanıyor. Karşı takımdan itiraz eksik olmuyor. Ben keyif alamıyorum, keyif alamadığım için otomatik geriliyorum. Her seferinde kendimi tutmaya çalışıyorum" dedi. Nagihan daha sonra 'açıklayamacağım sıkıntılarım var' dedi ve gözyaşlarına boğuldu.

NAGİHAN'DAN NİSA'YA TEPKİ GECİKMEDİ

Nagihan, "Bana çirkin, çirkef ve yalancı dedi. Söylediklerini iade ediyorum. Asıl yalancı olan kendisi Türkçe bilmiyorum diye kem küm ediyordu. Ben senin seviyene asla düşmeyeceğim. Ben itiraz nedir bilmezdim, sayenizde bunu da öğrendim. Yaşına veriyorum, onunla hiç sorunum yok. Çok da güzel hakaretler ediyorsun, bana ve takımıma." diyerek Nisa'ya tepkisini dile getirdi.