Magazin Survivor’da kim elendi 18 Haziran? Berkan, Ogeday, Hikmet, Nisa Survivor’dan dün akşam kim gitti? Survivor All Star’da şok veda!

Survivor’da kim elendi 18 Haziran? Berkan, Ogeday, Hikmet, Nisa Survivor’dan dün akşam kim gitti? Survivor All Star’da şok veda!

Paylaş
Survivor’da kim elendi 18 Haziran? Berkan, Ogeday, Hikmet, Nisa Survivor’dan dün akşam kim gitti? Survivor All Star’da şok veda!

Survivor’da 18 Haziran akşamı bir eleme gecesi daha yaşandı. Çeyrek finalde yarışmacılar artık bireysel yarışıyor ve eleme adaylarını bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacılar belirliyordu. Bu hafta Berkan, Ogeday, Hikmet, Nisa ismi bireysel dokunulmazlığı kazanan isimler tarafından eleme adayı olarak verilmişti. 18 Haziran Cumartesi akşamı bu dört isimden biri elendi…

Survivor’da çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Sadece 8 yarışmacının kalmasıyla Survivor All Star’da artık kurallar değişti yarışmacılar bireysel dokunulmazlık için parkura çıkıyor. İlk üç eleme adayı bireysel dokunulmazlığı alan yarışmacı tarafından seçilirken 4. eleme adayı haftanın en iyi tarafından potaya gönderiliyor. İşte Berkan, Ogeday, Hikmet ve Nisa’nın eleme potasında olduğu 18 Haziran Cumartesi akşamı yaşananlar ve Survivor’dan elenen isim…

Haberin Devamı

DÜN AKŞAM DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dün akşam denizde kurulan parkurda yarışmacılar 3. bireysel dokunulmazlığı kazanmak için çıktı. Heyecan içinde geçen yarışmanın ardından Nagihan tüm rakiplerini eleyerek 3. bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

Diğer yandan haftanın performans sıralaması ise şu şekilde oldu;

1 – ADEM KILIÇCI: 9 - (Performans birincisi)

2 – BATUHAN KARACAKAYA: 5

3 – OGEDAY GİRİŞKEN: 3

4 – HİKMET TUĞSUZ: 2

5 – BERKAN KARABULUT: 1

6 – NAGİHAN KARADERE: 1

7 – AYŞE YÜKSEL: 0

8 – NİSA BÖLÜKBAŞI: 0

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ 18 HAZİRAN?

Survivor All Star’da bu hafta şok bir veda yaşandı. Hafta başından bu yana oynanan dokunulmazlık oyunlarında kazanan isimler eleme adayını da seçme hakkına sahipti.

İlk oyunda bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan eleme adayı olarak Berkan’ın ismini vermişti.

Haberin Devamı

İkinci bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Adem, eleme adayı olarak Ogeday’ı seçti.

Üçüncü bireysellik oyununda bu sefer ipi göğüsleyen Nagihan oldu. Başarılı yarışmacı eleme adayı olarak Hikmet’in adını verdi.

Dördüncü ve son eleme adayını seçme hakkı ise haftanın en çok puan olan isminde oldu. Hafta boyu en iyi performansı gösteren yarışmacı olan Adem 4. eleme adayı olarak da Nisa’nın adını verdi.

Böylelikle 18 Haziran Cumartesi akşamı Berkan, Ogeday, Hikmet ve Nisa SMS oylamasına kaldı.

Gecenin sonunda Acun Ilıcalı SMS oylamasında en az oyu alan ismi açıkladı ve Ogeday en az oyu alarak adadan elenen isim oldu.