Magazin Survivor'da kim elendi? Araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'da kim elendi? Araba ödülünü kim kazandı?

Paylaş
Survivor'da kim elendi? Araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'ın 44. bölümü dün akşam yayınlandı. Son bölümde Siyah ve Beyaz takımlar ilk olarak araba ödülü için karşı karşıya gelirken, ardından konseyde eleme heyecanı yaşandı. Öte yandan eleme öncesi Acun Ilıcalı, kural ihlali yapıldığı gerekçesiyle bazı yarışmacılara yaptırım uygulanacağını belirtti.

Haftanın 5 günü ekrana gelen Survivor'da dün akşam 44. bölüm yayınlandı. Survivor son bölümde nefes kesen bir araba ödülü yarışması oynandı. Daha sonra yarışmacılar konseyde buluştu ve eleme heyecanı yaşandı. Eleme öncesi ise Acun Ilıcalı'dan şok bir çıkış geldi.

Haberin Devamı

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da her hafta araba ödülü oynanıyor. Dün 4. araba için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Parkur yarışmacıları çok zorlamazken bu yarışta atışlar çok önemliydi. Her iki takım da elinden geleni parkura yansıttı ve durum 9-9'a kadar geldi. Son bayrak oyununda Beyaz takımın üstünlüğü vardı. Böylelikle Beyaz takım "Siyah mı, Beyaz mı?" oyununa çıktı. Burada en iyi tahmini yapan Kyriakos olunca araba ona gitti.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da her iki dokunulmazlık oyununu da Beyaz takım kazanmış Siyah takımdan Melisa ve Sude eleme adayı seçilmişti. Dün yapılan oylama sonucu en az SMS'i alan Melisa oldu ve yarışmadan ayrıldı.

KURAL İHLALİ YAPTILAR

Acun Ilıcalı bazı yarışmacıların kural ihlali yaptığını açıkladı.

Haberin Devamı

Ilıcalı, "Türk takımından bazı yarışmacılar Dominik'te bir kaptan aracılığıyla iletişim kuralını ihlal ettiler. Sevdiklerine mesaj yollayan, devamında da bazı şeyler konuşan yarışmacılar var. Onlarla ilgili yaptırım yapacağız. Bu arkadaşlar; Yusuf, Melisa, Büşra, Okay" dedi.