Magazin Survivor'da şok veda! Acun Ilıcalı 'Ünlüler takımı için bir darbe daha' diyerek açıkladı

Survivor'da şok veda! Acun Ilıcalı 'Ünlüler takımı için bir darbe daha' diyerek açıkladı

Paylaş
Survivor'da şok veda! Acun Ilıcalı 'Ünlüler takımı için bir darbe daha' diyerek açıkladı

Survivor'ın yeni bölüme ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damga vurdu. Acun Ilıcalı, bir ismin yarışmaya veda edeceğini duyurdu. Ilıcalı'nın açıklaması sonrasında adaya veda eden ismin kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Survivor'da kim gitti, 25 Mart'ta Survivor'a hangi isim veda etti?

Survivor'da kıyasıya rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'ın bu akşam yayınlanan yeni bölümü heyecan dolu anlara sahne oldu. Acun Ilıcalı, bir simin yarışmaya veda edeceğini yayınlanan yeni bölüm fragmanında açıklamıştı. Ilıcalı'nın açıklamaları sonrasında ise yarışmada rahatsızlıkları olan isimlere gözler çevrildi. Peki Survivor'da kim gitti?

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA KİM GİTTİ?

Survivor'da birleşme partisine kısa süre kala üzücü bir haber geldi. Acun Ilıcalı, "Her zaman söylüyorum, Survivor'da en önemli şey sağlığınız. Şimdi üzücü bir haberim var. Survivor'da beni en çok ne üzer derseniz bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakması derim. Fazla da lafı uzatmak istemiyorum. Çünkü bu bir yarışmacımızın Survivor'a veda haberi. Maalesef Elif Survivor'a devam edemeyecek." dedi.

Mide rahatsızlığı olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, "Son bir hafta mide rahatsızlığı, bir yerden sonra mental olarak da Survivor'da kopmalar yaşıyoruz. Elif olduğu zaman açıkçası çok şaşırdım. Bugün itibariyle Elif Survivor'a devam edemeyecek." ifadelerini kullandı.

Batuhan yaptığı açıklamada, "Survivor'ın belki de en iyi kadınlarından biri gitti diyebilirim" dedi. Sema da üzüldüğünü dile getirdi.

Haberin Devamı

ELEME YOK

Elif'in vedası nedeniyle yaşanan değişikliği açıklayan Ilıcalı, "Elif ayrıldığı için birleşmeye kadar başka bir yarışmacı yollamayacağız. Şu anda bütün yarışmacılarımız birleşmeye girme durumunda. Bundan sonraki adaylar toplu oylamadan değil haftalık oylama ile veda edecek." diyerek birleşme partisine kadar eleme olmayacağını duyurdu.

SURVIVOR ELİF KİMDİR?

Elif Gören 14 Şubat 1990'da İznik, Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 55 kilo ağırlığa ve 1.70 metre boya sahip olan atlet, ENKA Spor Kulübü lisanslı sporcusudur. Elif Gören 2012 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsilen bayanlar 4×400 metre bayrak yarışı etkinliğinde yarışmıştır. Bu alanda Olimpiyatlar'da mücadele eden en genç Türk sporcu olarak bilinmektedir. Gören TV8 kanalında yayınlanan Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Acun Medya prodüksiyonu olan Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler grubunda katılımcı olarak yer aldı.