Magazin Survivor'da yarışmacılar birbirine girdi

Survivor'da yarışmacılar birbirine girdi

Paylaş
Survivor'da yarışmacılar birbirine girdi

Survivor', 30 Mart akşamı 32. bölümüyle ekranlara geldi. Adada açlıkla mücadele eden iki takım da dün akşam et yemeği ödülünü kazanmak için yarıştı. Ancak oyunda; Sercan ile Barış ve Burak ile Parviz arasında tartışma yaşandı.

'Survivor 2020'nin dün ekranlara gelen son bölümünde, heyecan yine doruktaydı. Ödül oyunu oynanan bölümde; kazanan takım hem havuz başında et yiyecek hem de dişlerini fırçalama hakkına sahip olacaktı. Basketbol oyunu oynanan bölümde, takımlar ikişerli olarak ayrıldı ve mücadele başladı.

Haberin Devamı

Bir önceki dokunulmazlık oyununda da büyük bir gerginlik yaşayan Sercan ve Barış, ödül oyununda da karşı karşıya geldiler. Sercan, Barış'ın kendisini bilerek yere attığını iddia etti.

Gönüllüler'in önde götürdüğü mücadelede skor 5-1 iken Parviz ve Berkan ile Barış ve Yunus Emre sahaya çıktı.

Barış yere düştüğü bir pozisyonda itiraz edince Sercan sert tepki gösterdi ve "Koskoca cüssen var ama her şeye ağlıyorsun" dedi ve Burak ve Parviz arasında tartışma yaşandı.

Parviz diskalifiye edildi

Survivor basketinde, skor 9-5 gönüllüler lehine iken; Parviz - Sercan ile Burak - Yasin ikilisi karşılaştı. Bir pozisyon sonrasında Burak'ın Parviz'in faul yaptığını iddia etmesi ve ona tepki göstermesi ortamı gerdi.

İki yarışmacı kavga etmek üzereyken Yasin araya girdi ve tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Bu tartışma sonrasında Acun Ilıcalı, hem Parviz'e hem Burak'a birer teknik faul verdi.

Haberin Devamı

İki tarafın da sakinleşmesiyle oyun sürerken, Burak ve Parviz'in karşılıklı olduğu bir anda Burak yere düştü. Parviz de bilerek onun dizine bastı.

Acun Ilıcalı, Parviz'in oyundan diskalifiye edilmesine karar verdi.