Magazin Survivor'da Yokluk Adası başlıyor! Survivor Yokluk Adası nedir? Yokluk adası nerede?

Survivor'da Yokluk Adası başlıyor! Survivor Yokluk Adası nedir? Yokluk adası nerede?

Paylaş
Survivor'da Yokluk Adası başlıyor! Survivor Yokluk Adası nedir? Yokluk adası nerede?

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. Eleme konseyi öncesi sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Ilıcalı, yarışmada yeni bir ada uygulamasının başlayacağını duyurdu. Yeni adanın ismi Yokluk Adası. Peki, Survivor Yokluk Adası nedir? Yokluk adası nerede? Survivor 2022 All Star Yokluk Adası bilgileri...

Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yeni sürprizi duyurdu. Yarışmacılar artık yokluk adasında yer alacak. Acun Ilıcalı zorlu etabı anlatırken ''Bazı zorluk şartlarının da artmasını istiyoruz. Survivor bir koşu yarışması değil. Zaten çok değerli atlet arkadaşlarımız var. Bizi gururlandıran arkadaşlarımız. Bizim yarışmamızda onlar kazanacak diye bir kural olmuyor. Survivor Dünyanın en zor şartlarında yaşam mücadelesinin halkımız tarafından takdiri. Performans önemli.'' dedi. TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında Yokluk Adası da merak uyandırdı. İşte Yokluk Adası detayları...

Haberin Devamı

Yokluk Adası şimdiden merak uyandırdı. Acun Ilıcalı, '' Performans dayanıklılık bölümünde yeni uygulamamızı açıklıyorum.
Bu haftadan itibaren dokunulmazlık sayısı dört olacak. Önemli olan konu şu bu haftadan itibaren aday olan isimler, yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı Yokluk Adası.'' cümleleriyle duyurdu.

Acun Ilıcalı, ''24 saat kalacaksınız. Tek başınıza olacaksınız. Teknik ekipten hiç kimse olmayacak. Eviniz olmayacak.
Bir avuç pirinciniz olacak. Sınırsız su olacak. Tek battaniye ve tahta parçası verilecek. Güvenlik kameraları olacak. Onun dışında hiçbir şey olmayacak. Güvenlik kamerasına belli bir işaretle konuşmalar yapılacak. Sağlık sorunu olmadığı sürece hiçbir şekilde bir insan görmeyeceksiniz. Gece de yalnız başınıza evsiz bir ortamda. Üstü açık ama oradaki ağaçlardan yararlanabilirsiniz. O şartlarda yaşayacaksınız.'' cümlelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sude Burcu, ''Ben çok ürktüm, baya tırstım.'' ifadelerini belirtirken Nagihan, ''Sürgün Adasından korkuyordum şimdi daha kötüsü geldi.'' cümlelerini belirtti.