Magazin Taçsız Prenses dizisinin yayın tarihi belli oldu

Taçsız Prenses dizisinin yayın tarihi belli oldu

Paylaş
Taçsız Prenses dizisinin yayın tarihi belli oldu

Yayın tarihi merak konusu olan Taçsız Prenses'ten sevindiren haber geldi. İsmail Hacıoğlu'nun başrolü Sümeyye Aydoğan ve Elif Kurtaran ile paylaştığı Taçsız Prenses dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in yazdığı “Taçsız Prenses” salı akşamları yayınlanacak. Dizinin ilk bölümü bir değişiklik olmazsa 10 Ocak’ta ekrana gelecek.

Haberin Devamı

TAÇSIZ PRENSES KONUSU NE?

Volkan Keskin'in yönettiği, Pınar Bulut ve Onur Koralp'ın kaleme aldığı dizide İsmail Hacıoğlu, Evgin isimli bir öğretmeni canlandıracak. Masal karakterine Elif Kurtaran, Şirin'e ise Feride Çetin hayat verecek.

Dizi, hayatı boyunca annesi Şirin'in masallarıyla büyüyen ancak annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla gerçekçi bir dünyaya hapsolan ve her türlü kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşen Masal'ın hikayesini anlatıyor.

Masal'a ilk destek olacak kişi öğretmeni Evgin'dir. İşler zamanla herkes için tersine döner. Masal, çıktığı yolculuk boyunca bir yandan kendi masalını ararken, bir yandan da hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını tek tek tamamlayacaktır. Bu yolculukta Masal'ın en yakını ise köpeği köfte olacaktır.

Haberin Devamı