Magazin Tahir'den hayat öpücüğü! Sen Anlat Karadeniz 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Tahir'den hayat öpücüğü! Sen Anlat Karadeniz 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Tahir'den hayat öpücüğü! Sen Anlat Karadeniz 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Çarşamba günleri izleyici ile buluşan Sen Anlat Karadeniz'in 33. bölüm 1 ve 2. fragmanları yayınlandı. Tekne kazası geçiren Tahir'in akıbeti merak konusuydu. Son yayınlanan fragmanda Tahir kendine gelirken bu sefer de Nefes ölümle burun buruna geliyor. Tahir eşini suni teneffüs yaparak kurtarıyor.

Sen Anlat Karadeniz 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde herkes Tahir'in öldüğünü düşünürken Nefes eşini arama koyuluyor. Fakat Nefes, Tahir'i kurtaracakken Tahir, Nefes'i kurtarıyor.

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ 33. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Herkes Tahir'i bulmak için seferber oluyor. Nefes eşini aramak için Karadeniz'e kendini atıyor. Saniye Hanım üzüntüden mahvolmuş durumda... Fragmanın son sahnesinde morgdan çıkarılan cesedin Tahir'e ait olup olmadığı büyük bir merakla bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fatih'in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi?

Vedat'ın Nazar'a yaptıklarını öğrenen Cemil hesap soruyor. Eline silahı alıp Vedat'ın karşısına çıkan Cemil, Vedat'ı öldürmeye kararlıdır.

Nefes tarafından terk edilen Tahir ise, kendini Karadeniz'in insafına bırakır…

Haberin Devamı