Magazin Taksim'deki bombalı saldırıda eski eşi ve kızını kaybeden oyuncu Nurettin Uçar'ın paylaşımı yürek dağladı

Taksim'deki bombalı saldırıda eski eşi ve kızını kaybeden oyuncu Nurettin Uçar'ın paylaşımı yürek dağladı

Paylaş
Taksim'deki bombalı saldırıda eski eşi ve kızını kaybeden oyuncu Nurettin Uçar'ın paylaşımı yürek dağladı

İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti. Yaşanan patlamada Diriliş Ertuğrul, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol alan Nurettin Uçar’ın kızı Yağmur Uçar ve eski eşinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Oyuncunun paylaşımı ise yürekleri dağladı.

Nurettin Uçar, İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırıda eşi ve kızını kaybetti.
15 yaşındaki evladının ve eski eşinin ölümüyle yıkılan oyuncu, sosyal medya hesabından kahreden bir paylaşım yaptı. Kızının fotoğrafını profil fotoğrafı yapan oyuncu, "Kabrin nur, mekanın cennet olsun datlu kızım. Taksim'deki hain saldırıda hayatını kaybeden kızım Yağmur, annesi ile birlikte ikindi namazına müteakiben Şirinevler Ulu Camii'nde" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“GEZMEYE GİTMİŞLERDİ”

Yaşanan patlamada hayatını kaybeden Arzu Özsoy'un babası Mehmet Özsoy, "Kızım öğretmen olduğu için tatil zamanında gezmek için kızıyla dışarı çıktı. Gezmeye gitmişlerdi ama denk geldi işte. İkisi yalnız gitmişti. 'Gezmeye gideceğiz' dediler ama oraya gideceklerini söylemediler. Tatil olduğu zaman sık sık dışarı çıkarlardı, müze gezerlerdi. Torunum lise 2. sınıf öğrencisiydi, kızım özel bir okulda öğretmendi. Yapacak bir şey yok, gitti. Kayboldu gitti benim kızım. Ne söyleyebilirim? Allah belalarını versin. Söyleyecek bir şey yok, yakalanmış sadece lanet okuyorum" dedi.