Magazin Tarkan'ın evi köşe bucak uyuşturucu

Tarkan'ın evi köşe bucak uyuşturucu

Paylaş
Tarkan'ın evi köşe bucak uyuşturucu

Tarkan'ın evi köşe bucak uyuşturucu

Pop şarkıcısı Tarkan’ın 2 yıla kadar hapsinin istendiği iddianameyi inceleyen İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi, “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçunun, suç işlemek için teşkil edilmiş “örgütün faaliyeti” çerçevesinde işlenmiş olduğunu belirterek, görevsizlik kararı verdi.

Haberin Devamı

Dosya, Özel Yetkili İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ne geri gönderildi.

Her köşeden uyuşturucu çıkmış

Şüphelilerin yakalanması için şubat ayında başlatılan operasyon kapsamında, Tarkan’ın Beykoz'daki evine baskın yapıldı. Gözaltına alınan Tarkan'ın elbise dolabındaki çelik kasada yaklaşık 8 gram, ahşap hediyelik eşya kutusunda ise 1.5 gram uyuşturucu bulundu.

Ünlü şarkıcının evinde, 5 farklı marka sigara kâğıdı, kahve renkli kese tipi el çantasında bir kilitli poşette yaklaşık 3 gram uyuşturucu ele geçirildi. Bu maddelerin yapılan analizinde esrar yapımında kullanılan 12,6 gram hintkeneviri olduğu anlaşıldı. Ayrıca, bazı aparatlarda ve naylon torbalarda esrar bulaşıkları tespit edildi. Tevetoğlu’nun evindeki aramada ele geçirilen uyuşturucu maddeleri kullanmak amacıyla bulundurduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Zehir yurtdışından getiriliyormuş

İddianamede emniyet müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyon sonucu “takma” isimler kullanan bazı kişilerin Şişli ve Nişantaşı bölgelerinde uyuşturucu madde sattıkları ve müşterileri arasında ünlü isimlerin bulunduğu belirlendi. Yapılan incelemelerde, bazı şüphelilerin uyuşturucuyu yurt dışından getirdiklerinin ortaya çıktığı kaydedildi.