Magazin 'Taş, kağıt, makas'ta kim kimdir? Bir dizi 6 yıldız

'Taş, kağıt, makas'ta kim kimdir? Bir dizi 6 yıldız

Paylaş
'Taş, kağıt, makas'ta kim kimdir? Bir dizi 6 yıldız

Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden ‘Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu’ bu akşam ilk bölümü ile görücüye çıkacak.

Unutkan bir baba ile süper zekâ bir oğulun hikayesini anlatan dizi, karakterleri ile çok konuşulacak.

Haberin Devamı

OZAN GÜVEN (HARUN YAKAR)

Zeki, karizmatik, komik ve şeytan tüylü bir avukat olan Harun; karanlık bir geçmişe sahiptir. Cesur ve hırslı bir yapısı vardır ve amacına ulaşmak için her yolu dener. Umut’la yolları kesişen Harun, kendi geçmişine bir yolculuk yapacaktır.

SERRA ARITÜRK (ALEV DÖNERTAŞ)

Alev, zorluklar karşısında pes etmeyen, hayatı adalet ve doğruluk üzerine kurulmuş, cesur, kararlı ve zeki bir hukuk öğrencisidir. Umut ile bir belediye otobüsünde sürpriz bir şekilde tanıştıklarında aralarında özel bir bağ oluşur.

EKİN KOÇ (UMUT TANRIKULU)

Anne ve abisini bir trafik kazasında kaybeden Umut; babası Rıza’yla bir gecekondu mahallesinde yaşamaktadır. Hipertimezi hastalığına sahip olan Umut’un sıra dışı bir hafıza yeteneği vardır. Cinayet suçlamasıyla tutuklanan babasının masum olduğunu ispatlamak için güçlü bir avukata dönüşür.

Haberin Devamı

BURAK YÖRÜK (FECİR EMİRKIRAN)

Güçlü, çekici ve karizmatik biri gibi görünen Fecir aslında öfke kontrolünü sağlayamayan bir sosyopattır. Babasının ona yüklediği sorumluluklarla, Emirkıran Grup’un başkanı olması için büyütülmüştür.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL (KADRİ PALAZ)

Kadri Palaz, babasının ölümünden itibaren sahiplendiği Harun’u en iyi okullarda okutup iyi bir avukat olmasını sağlamıştır. Kadri, Harun’u bir araç olarak kullanarak hukuki arenada adeta bir satranç ustası gibi oyun oynamaktadır.

HANDE ATAİZİ (SÜREYYA UYAR)

Süreyya, zeki, güzel ve sert bir Cumhuriyet savcısıdır. Aralarında adı konmamış bir çekim ve kıyasıya bir rekabet olan Harun’dan farklı olarak devlete, iş etiğine ve kurumlara aşırı bağlı bir hukukçudur.