Magazin Teşkilat konusu nedir, oyuncuları ve karakterler kim? Teşkilat dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor?

Teşkilat konusu nedir, oyuncuları ve karakterler kim? Teşkilat dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor?

Paylaş
Teşkilat konusu nedir, oyuncuları ve karakterler kim? Teşkilat dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor?

Birçok kişinin severek izlediği ve yakından takip ettiği Teşkilat dizisi, zaman zaman hangi kanalda ve saat kaçta yayınlandığı merak ediliyor. Usta oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen Teşkilat dizisi, konusuyla da kendine hayran bırakıyor. Peki, Teşkilat konusu nedir, oyuncuları ve karakterler kim? Teşkilat dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor?

Konusuyla heyecan yaratan Teşkilat dizisi hız kesmeden ekranlara gelmeye devam ediyor. Peki, Teşkilat konusu nedir, oyuncuları ve karakterler kim? Teşkilat dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor?

Haberin Devamı

TEŞKİLAT KONUSU

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dikkat çeken operasyon sahneleri ve diğer çekimler de Ankara'da yapılıyor.

TEŞKİLAT OYUNCULARI

Çağlar Ertuğrul, Serdar

Deniz Baysal Yurtçu, Zehra

Mesut Akusta, Mete

Haberin Devamı

Ezgi Eyüboğlu, Ceren

Ezgi Şenler, Pınar

Mehmet Usta, Zayed Fadi

Tuncer Salman, Hakkı

Nihat Altınkaya, Hulki

Serdar Yeğin, Uzay

TEŞKİLAT HANGİ KANALDA, HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Her hafta Pazar günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarına geliyor.