Magazin TNT'den Hande Ataizi açıklaması

TNT'den Hande Ataizi açıklaması

Paylaş
TNT'den Hande Ataizi açıklaması

TNT'de yayınlanan İzdivaç programını bundan böyle Hande Ataizi yerine Zeynep Mansur'un sunacağı yönündeki iddialara yapımcı firmadan yalanlama geldi

Ekinoks Medya geçtiğimiz günlerde Hande Ataizi'nin rahatsızlığı nedeniyle yayına çıkamaması ve yerine programı Zeynep Mansur'un sunması üzerine basında yer alan 'sunucu değişikliği' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

İŞTE EKİNOKS MEDYA'NIN AÇIKLAMASI:

Son günlerde basında Zeynep Mansur İzdivaç'ın yeni sunucusu mu oluyor? şeklinde yorumlanan ve akıllarda soru işareti bırakacak şekilde yer alan haberlere bir açıklık getirmek istedik.

İlk günden beri sıcak, samimi ve kaprissiz tavırlarıyla başta izleyicileri olmak üzere tüm yayın ekibinin ve yapım şirketinin sevgisini ve beğenisini kazanan başarılı sunucumuz Hande Ataizi ile yolumuza devam ediyoruz. Yoğun bir çalışma dönemi geçiren Hande Ataizi'nin geçtiğimiz günlerde beklenmedik şekilde iki kez yayına çıkamayacak kadar rahatsızlanması üzerine İzdivaç programını bilindiği gibi Zeynep Mansur sunmuştur. Kendisi şirketimizle dostluk ilişkileri olan çok değer verdiğimiz bir sanatçıdır. TNT'de başarılı bir yıl geçiren hafta içi her gün 14.15'de yayınlanan İzdivaç programının yapım şirketi olarak önümüzdeki dönemde de Hande Ataizi ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız.

Haberin Devamı