Magazin Tolga Savacı hayatını kaybetti

Tolga Savacı hayatını kaybetti

Paylaş
Tolga Savacı hayatını kaybetti

‘Arzu’, ‘Tapılacak Kadın’, ‘Sekreter’, ‘Ahu Gözlüm’, ‘Fatih Harbiye’, ‘Aşk Hırsızı’, ‘Kurt Seyit ve Şura’ gibi birçok dizi ve filmde oynayan Tolga Savacı (60) dün akşam öldü.

Kalp krizi geçiren ve kendinden 10 yaş büyük üçüncü eşi Nermin Bezmen ile Amerika’da yaşayan oyuncunun vefatı sevenlerini üzüntüye boğdu. Ablası ve eski manken Sibel Savacı, “Güzel ruhlum, koca yüreklim, savaşçı canım kardeşim maalesef ansızın aramızdan ayrıldı. Acımız tarifsiz” dedi.

Haberin Devamı

2. EŞİ DE ÖLDÜ

Çocuklarının babası Pamir Bezmen’i Ocak 2009’da beyin kanaması nedeniyle kaybeden, 2010’da kalbini kaptırdığı Tolga Savacı ile 2015’te evlenen Nermin Bezmen de “Yüreğim kanıyor, kanıyor. Dev yürekli sevdiceğimi kaybettim” diyerek acı haberi duyurdu. İlk evliliğini Aylin Livaneli ile yapan Tolga Savacı’nın ikinci eşi Özlem İbrahimoğlu’ndan 17 yaşında Togan Atilla adında bir oğlu var.

BÜYÜK AŞK YAŞADILAR

Nermin Bezmen büyük aşkı Tolga Savacı ile evliliği için “Kem sözleri, gözleri perdeledik, yürek yüreğe verdik” demişti. Tolga Savacı da eşi için “Nermin bana hayatın mucizesi” diye konuşmuştu.