Magazin Türkan, Somer'i tamamen kaybetti! Üç Kız Kardeş 46. bölümde neler oldu?

Türkan, Somer'i tamamen kaybetti! Üç Kız Kardeş 46. bölümde neler oldu?

Paylaş
Türkan, Somer'i tamamen kaybetti! Üç Kız Kardeş 46. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 18 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Somer, Türkan'ı terk edip Mine'ye gitti!

Haberin Devamı

TÜRKAN MAHALLELİDEN KURTULUYOR

Mahalledeki sapık adamın dolduruşuna gelip Türkan'ın evine saldıran mahalleli, Türkan'ın hem ruhen hem de bedenen yaralanmasına sebep oldu. Korkusunu atlatan Türkan bir cesaret kendini dışarı attı. Sapık adamın yaptıklarını anlatan Türkan, elinde polis raporu olduğunu söyledi. Mahalleli ise Türkan'a inanıp tacizci adamı linç etti.

RÜÇHAN İNTİKAMINI YAVAŞ YAVAŞ ALIYOR

Özer'den şikayetçi olan Rüçhan, eve gelen tebligatı ortadan kaldırdı. İfadeye gelmeyen Özer'i ise süresi dolduğu için iş yerinden gelip aldı. Özer ise bir hayli tedirgin oldu.

SOMER GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Türkan, Mustafa'yı arayıp sapık adama dava açmak için avukat sordu. Somer'den gizli telefonla konuşan Mustafa bir anda Somer'e yakalandı. Telefonu kapattıktan sonra Mustafa, Somer'e gerçekleri anlatmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Somer, Türkan'a konu hakkında bildiklerini belli etmeden annesiyle kavga ettiğini söyleyip bavulunu alarak evine yerleşti.

Ekmek almak bahanesiyle evden çıkan Somer, sapık adamın dükkanına giderek adama hayatının dersini verdi.

DÖNÜŞ MEĞER BABASININ KİM OLDUĞUNU ANLAMAMIŞ

Akşam yemeğinden sonra Fatih ile mutfakta gizlice konuşan Dönüş, Derya'nın babası olduğunu sanarak Derya'yı zamanında çok üzdüğünü söyledi. Fatih ise Derya'nın babası olmadığını söyleyerek Dönüş'ün aklını karıştırdı. Dönüş, Fatih'in kızı kim olduğunu sordu. Fatih ise cevap vermeden odasına geçti.

SOMER VE TÜRKAN AŞKI ALEVLENDİ

Türkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli olması ve tekrar barışmalarının şerefine Türkan ve Somer akşam yemeğine çıktı. Romantik anlar yaşayan çift, birbirlerine daha da bağlı bir şekilde ilişkisini yaşamaya başladı.

Ertesi gün evde çocuklarının odasını hazırlayan çift, birlikte odanın duvarlarını boyadı.

DERYA YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Mustafa ile evlilik kararı alan Derya, Dönüş'e haber verdi. Dönüş'ü ikna edemeyen annesine ve babasına da haber vermedi. Derya, Mustafa ile nikah masasına oturduğu sırada Dönüş "Bu nikah kıyılamaz!" diyerek içeri girdi. Şahit masasına oturan Dönüş, kardeşinin mutluluğuna "Evet" dedi.

TÜRKAN VE SOMER'İN ARASI YİNE BOZULUYOR

Nezahet, Rüçhan'ın yanına gidip Somer ve Türkan'ı barıştırmak için adım atmak istedi. Evde tesadüfen geçmişte Rüçhan'ın gizlice Türkan'ı çektirdiği fotoğrafları gören Nezahet, çantasına atıp Nesrin'e götürdü.

Haberin Devamı

Nesrin fotoğrafları alıp Türkan'a gösterdi. Atmak istedikleri iftirayı anlattı.

Eve gelen Türkan, Somer ile tekrar tartışmaya başladı. Neler olup bittiğini anlamayan Somer bir hayli kırıldı. Türkan, Somer'i evden kovunca, Somer'de bir daha yüzünü görmek istemediğini söyledi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 46. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.