Magazin Üç Kız Kardeş 28. bölüm Kanal D izle

Üç Kız Kardeş 28. bölüm Kanal D izle

Paylaş
Üç Kız Kardeş 28. bölüm Kanal D izle

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, her Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği Üç Kız Kardeş'te, Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal ve Murat Çidamlı gibi önemli isimler rol alıyor. Son bölümde Mine'yi kapının önüne koyan Rüçhan, Türkan'ın vicdanı yüzünden Mine'yi tekrar eve aldı. Üç Kız Kardeş 28. yeni bölüm izle!

Üç Kız Kardeş seyircisi yeni bölümde neler olacağını çok merak ediyor. 28. bölüm fragmanında Somer Mine'yi hapishaneye attırıyor. İşte, Üç Kız Kardeş 28. bölüm izle!

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüçhan, Mine'nin Türkan'ın bebeğini öldürdüğünden emin olunca Mine'yi kapı atar. Türkan ise Mine'den başka şekilde intikam almayı amaçlar. Mine'yi tekrar eve alan Türkan, her dakika Mine'ye kan kusturacaktır. 

Somer, Mustafa'nın kardeşi olduğunu öğrenince Özer'i resmen hayatından silmek ister. Somer annesinin ve kendisinin çocuklukta yaşadığı travmaları bir bir Özer'in yüzüne vurur. Özer, Somer'le konuşmaya çalışmak istese de Somer buna fırsat vermez. Özer'in yaşattığı hayal kırıklığı Somer'de derin yaralar açar. 

Nesrin, Sadık'la evliliklerine bir şans daha vermek için Sadık'la konuşmak ister. Nezahat'ten yardım isteyen Nesrin, Sadık'la bir araya gelir. Ancak Sadık boşanma davasını açmıştır. Nesrin, gözyaşları içinde Sadık'ın yanından ayrılır. 

Haberin Devamı

Türkan, bebeğinin ölümüne Mine'nin sebep olduğunu öğrenince yıkılır. Artık, Mine'nin Türkan'ın ve bebeğinin canına kast ettiği kanıtlanmıştır. Somer, Mine'nin Türkan'ı zehirleyip bebeğini ölümüne sebep olduğunu öğrenince Mine'yi evden atmak ister. Ancak Türkan araya girer ve kendi intikamını almak istediğini söyler. 

Mine, Somer'in ve Türkan'ın intikam almak için şikayetçi olacağını anlamıştır ve kaçmaya karar verir. Kiraz'ı almak için odaya giden Mine, Türkan'a yakalanır. Türkan'ı zehirlediğini sonunda itiraf edince Kormanlar Mine'yi polise ihbar eder. Mine, tutuklanarak cezaevine gönderilir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D 28. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.