Magazin Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça izle! Üç Kız Kardeş 6. bölüm full izle Kanal D

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça izle! Üç Kız Kardeş 6. bölüm full izle Kanal D

Paylaş
Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça izle! Üç Kız Kardeş 6. bölüm full izle Kanal D

Üç Kız Kardeş, 6. bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. 29 Mart Salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan dizide Türkan bir yandan Somer’i kaybetmemek için çabalarken diğer yandan Rüçhan hanımın baskıları karşısında da dimdik durmak için mücadele etti. İşte, her hafta reytinglerde ilk sıralarda yer alan Üç Kız Kardeş’in son bölümünü full izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı…

Üç Kız Kardeş’in son bölümünde Türkan, zor zamanlar geçirirken, verdiği mücadele sonunda meyvesini vermeye başladı. Somer evden çıkmasın diye kapıyı kilitleyen genç kadın sonunda kocasının dikkatini çekerken, Rüçhan da Mine ile Somer’i ayırmayı başarır. İşte dizinin son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kanal D Üç Kız Kardeş 6. bölüm izleme sayfası…

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mine’nin yakınlık oyunlarına kanan Türkan, bir gün evinden çıkarak Mine’ye gider ve kocasıyla yaşadığı sorunları anlatır. Mine, Türkan’ın anlattıklarından genç kadının kocasından boşanmayacağını ve bunun için de ne gerekirse yapacağını anlar. Bu da Mine’nin Somer’e karşı daha kıskanç bir hal almasına neden olur.

Somer’i kaybetmemek için savaşmak gerektiğini anlayan Türkan bir yandan da Rüçhan hanımın baskılara karşın dimdik durmaya çalışmaktadır. Somer’in evden çıkmaması için odanın kapısını kilitleyen genç kadın sonunda Somer’in ilgisini çekmeyi başarır.

Dönüş’ün arkadaşı için yazdığı mektubu bulan Derya mektubu okuyunca Dönüş'ün Hakan'a aşık olduğunu düşünür ve kardeşinden hesap sorar ve herkesin içinde rezil eder. Dönüş'ün Dilek için Hakan'a yazdığı mektup, Derya ve Serdar’la olan ilişkisinde büyük gerilimlere yol açar. 

Haberin Devamı

Fatih, abisini köşeye sıkıştırmakla kalmayıp ailenin içinde daha büyük bir krize yol açacak bir plan hazırlar. Sadık'ı gasp ederek aldığı parayı kurtarmış gibi abisinin kapısını çalar. Sadık'ın kendisinden gizli saklı böyle bir olaya kalkışmasını kaldıramayan Nesrin, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Rüçhan, sonunda amacına ulaşır ve Somer'i Mine'den uzaklaştırır, hatta ilişkisini bitirmesini sağlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN 6. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN