Magazin Üç Kız Kardeş dizisindeki Türkan’ı kim canlandırıyor? Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Üç Kız Kardeş dizisindeki Türkan’ı kim canlandırıyor? Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Üç Kız Kardeş dizisindeki Türkan’ı kim canlandırıyor? Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Üç Kızı Kardeş dizisinde Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğuyla ilk bölümden bu yana dizinin en çok dikkat çeken ismi oldu. Kanal D ekranlarında salı akşamları yayınlanan ve izleyiciden büyük beğeni toplayan Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan’ı hayal gibi bir evlilik yaptığını düşünürken kendini bir kâbusun içinde bulmuştu. İşte Özgü Kaya ve dizide canlandırdığı karakter hakkında bilgiler…

Özgü Kaya, Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven gibi isimlerle birlikte başrolü paylaşıyor. Ailenin en büyük kızı olan Türkan’ı canlandıran Özgü Kaya, televizyon izleyicileri tarafından da oldukça merak edilen isimler arasında yer alıyor…

Haberin Devamı

ÖZGÜ KAYA KİMDİR?

Özgü Kaya, 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda eğitimine devam eden güzel oyuncu, ekranlara adımını Gökçe Bahadır, Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in başrolde yer aldığı 'Adı Efsane' dizisindeki 'Sibel Yılmaz' rolü ile attı.

Özgü Kaya daha sonra, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mehmetçik Kutül Amare dizisinde Zeynep rolü ile kamera karşısına geçti. Güzel oyuncu Kimse Bilmez isimli dizide canlandırdığı 'Sevda' karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNDEKİ TÜRKAN KİMDİR?

Türkan, peri masalı içindeki bir Külkedisi, masalsı şatoya kapatılmış bir Rapunzel... Hayatı dışardan masal alemi gibi görünse de kapalı kapıların arkasında sadece Türkan’ın gözyaşları vardır. Türkan, güzelliği dışında hiçbir meziyete sahip olmadığını düşünmüştür hep. Öyle olmasa annesi onu sadece “güzelim” diye sevmezdi.

Haberin Devamı

Ailenin ilk göz ağrısı olan Türkan her zaman annesinin güzel, narin, kırılgan kızıydı, onun hep korunmaya muhtaç olduğunu düşünürdü, onu öyle yetiştirdi. O yüzdendir ki Türkan hayatındaki hiçbir şeyi seçme hakkına sahip olmadı. Kocasını da evlendikten sonra yaşadığı cehennem hayatını da kendi seçmedi. Merdivensiz kuleye kapatılmış bir Rapunzel olarak kaderine daha ne kadar razı olacağını kimse bilmemektedir.