Magazin Üç Kız Kardeş sezon finali full izle Kanal D! Üç Kız Kardeş’in 16. bölümü kesintisiz tek parça izle! Nesrin öldü mü?

Üç Kız Kardeş sezon finali full izle Kanal D! Üç Kız Kardeş’in 16. bölümü kesintisiz tek parça izle! Nesrin öldü mü?

Paylaş
Üç Kız Kardeş sezon finali full izle Kanal D! Üç Kız Kardeş’in 16. bölümü kesintisiz tek parça izle! Nesrin öldü mü?

Üç Kız Kardeş dizisi 14 Haziran Salı akşamı sezon finali ile seyircisinin karşısına çıktı. Kanal D ekranlarında ilk yayınlandığı günden itibaren Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi haline gelen Üç Kız Kardeş’in 16. bölümünde Türkan ve Somer’in düğün mutluluğu yaşanırken, Nesrin’in fenalaşması güne gölge düşürüyor. İşte Üç Kız Kardeş’in sezon finalini full izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı…

Özgü Kaya ve Berker Güven gibi genç oyuncuların yanı sıra İclal Aydın ve Reha Özcan gibi usta oyuncuları kadrosunda bir araya getiren Üç Kız Kardeş dizisi bomba gibi bir bölümle sezon finali yapıyor. İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizide ünlü isim Türkan’ın annesi Nesrin’i canlandırıyordu. Yayınlanan fragmanda yer alan sahneler Üç Kız Kardeş’in 16. bölümünde Nesrin ölüyor mu? sorusuna neden oldu. İşte Üç Kız Kardeş’in sezon finali…

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN 16. BÖLÜMÜNDE NESRİN ÖLÜYOR MU?

Üç Kız Kardeş’in 16. bölümü aynı zamanda sezon finali, 14 Haziran Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. İlk bölümüyle 22 Şubat akşamı görücüye çıkan ve çok beğenilen dizi geçmiş 15 bölüm boyunca Türkan’ın dramını gözler önüne sermişti.

Hiç tanımadığı varlıklı bir aileye gelin giden Türkan, burada kocası tarafından istenmezken, kaynanası tarafından da sık sık fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldı.

Ancak Üç Kız Kardeş’in sezon finalinde Türkan sonunda mutluluğu yakaladı. İlk başlarda başka bir kadınla birlikte olan ve onu istemeyen kocası Somer, Türkan’ın iyi niyeti, sevgi dolu kalbi ve güzelliğinden etkilenmiş ve yavaş yavaş ona aşık olmuştu. 16. bölümde ise Türkan ve Somer yeniden düğün yaptı.

Haberin Devamı

Her şey bir rüya gibi ilerlerken, Nesrin Hanım yatağında hareketsiz bir şekilde yattı ve uyandırılamadı. Olayın öncesinde ise Somer’in annesi Rüçhan Hanım Nesrin’in karşısına geçerek Türkan' yaptığı tüm eziyetleri anlattı. Kızının kan kusup kızılcık şerbeti içtiğine ve Nesrin’in kızının bu halinden habersiz olduğuna vurgu yapan Rüçhan Hanım Nesrin’in anneliğini sorguladı. Nesrin de bu sözlerin ardından fenalık geçirdi.

Nesrin ölüyor mu? sorusunun yanıtının ise yeni sezonda verilmesi bekleniyor…

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN 16. BÖLÜMÜNÜ (SEZON FİNALİ) FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN