Magazin Üç Kız Kardeş’in 14. bölüm fragmanında şok! Türkan ölüyor mu?

Üç Kız Kardeş’in 14. bölüm fragmanında şok! Türkan ölüyor mu?

Paylaş
Üç Kız Kardeş’in 14. bölüm fragmanında şok! Türkan ölüyor mu?

Üç Kız Kardeş dizisi 31 Mayıs akşamı 14. bölümüyle Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. İlk bölümünden itibaren büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizide Türkan, son bölümde kararlı tavırlarıyla izleyiciden tam not almıştı. Ancak Mine’nin kurduğu hain tuzağa düşen genç kadının intiharı herkesi şoka uğrattı. İşte Üç Kız Kardeş’in yeni bölümüne ilişkin detaylar…

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın ve Reha Özcan gibi başarılı isimleri kadrosunda toplayan Üç Kız Kardeş dizisi her hafta Salı akşamları milyonları Kanal D ekranlarına kilitlemeye devam ediyor. Yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen temiz kalbi ile hareket eden ve sonunda Somer’in aşkını kazanan Türkan, 14. bölüm fragmanında kendine atılan iftiranın ağırlığına dayanamıyor…

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ’İN 14. BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

Baştan bu yana Türkan’ı istemeyen ve Mine ile olan ilişkisine devam eden Somer sonunda Mine’den ayrılırken gerçek aşkı da Türkan’da buldu. Genç adam kendi açtığı boşanma davasından vazgeçmek istese de mahkeme gününün çok yakın olması nedeniyle hakim karşısına çıkmak zorunda kaldı.

Türkan her ne kadar içten içe boşanmak istemese de gururundan ödün vermeden hakim karşısında boşanmak istediğini ifade etti. Ancak bu sefer Somer boşanmak istemediğini söyleyince hakim de genç çifti boşamadı.

Mine, boşanmak istemeyen tarafın Somer olduğunu öğrenince bu sefer kancayı Türkan’a taktı. Arkadaşıymış gibi davrandığı Türkan’ı oyuna getiren Mine, kurduğu hain plan ile gazetelerde Türkan’ın başka bir erkekle görünmesini sağladı.

Haberin Devamı

Türkan’ın boşanma isteği ile büyük kırgınlık yaşayan Somer ise gördüğü haber ile tamamen çılgına döndü. Aldatıldığını düşünen genç adamın gözü öfke ve kıskançlıktan kör olur.

Yaşadıklarının acısını içinde tutmaya çalışan Türkan ise bir yandan da gazetede çıkan yalan haber yüzünden kendini hem anne ve babasına hem de Somer’e ispat etmenin derdine düşer.

Türkan suçsuzdur ancak bunu kimse bilmez ve ona karşı ailesi bile tavır takınır. Genç kadın ise ona inanan kimse olmadığını görünce artık yaşamak istemez.

Somer, son anda Türkan’a inanmayı tercih eder ancak karısı kollarının arasına yığılıp kalır…