Magazin Üç Kuruş 6. bölüm izle! Üç Kuruş son bölüm izleme linki

Üç Kuruş 6. bölüm izle! Üç Kuruş son bölüm izleme linki

Paylaş
Üç Kuruş 6. bölüm izle! Üç Kuruş son bölüm izleme linki

SHOW TV'de yayınlanan Üç Kuruş 6. bölümü ile izleyiciyle buluştu. Üç Kuruş 6. bölümde İrfan en mahrem sırrını açığa çıkarmak zorunda kaldı. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cevadzade'nin başrollerinde bulunduğu Üç Kuruş ile ilgili aramalar devam ediyor. Üç Kuruş 6. bölümü kaçıran ya da yeniden izlemek isteyen izleyiciler Üç Kuruş son bölümde neler olduğunu merak ediyor. İşte Üç Kuruş 6. bölüm izleme linki ve Üç Kuruş 6. bölüm ile ilgili detaylar...

Üç Kuruş dizisinin 6. bölümü SHOW TV'de izleyiciyle buluştu. Üç Kuruş dizisinin son bölümünde; Ferhan merak uyandırdı. İşte Üç Kuruş dizisinin son bölüm full izle bilgileri...

Haberin Devamı

Üç Kuruş 6. bölümde neler oldu?

İrfan'ın mesajıyla yıkılan Kartal, Efe'nin desteğiyle zar zor düğüne gelir.

Düğününde dosta düşmana yıkılmadığını kanıtlamaya çalışırken, bir yandan da içi içini yemektedir. Efe, Kartal'ı toparladığını sanırken, düğünde Leyla'dan aldığı darbeyle kendisi dağılır.

Kardeşi dediği İrfan'ın ortak yaralarını deşmesiyle zayıf tarafı ortaya çıkan Kartal, en ummadığı yerden bir yara daha alınca yeni bir düşman edinir. İrfan'ın ise etrafındaki çember iyice daralmaktadır.

Üstünü kapadığını sandığı bir cinayetin karşısına çıkmasıyla, İrfan en mahrem sırrını açığa çıkarmak zorunda kalır.

Üç Kuruş 5. bölümde neler olmuştu?

Kartal’ın mahallede sakladığı Bahar, Kartal’ın asıl yüzünü görünce aslında neyle karşı karşıya olduğunu iyice anlar ve tedirginlik yaşar. Efe’nin verdiği sözü tutmaması Leyla’nın öfkesini kabartır ve Efe’yle yüzleşmesine neden olur. Kartal ise Efe’nin ihanetiyle sarsılır ama çabuk toparlanır ve intikam almak için Efe’ye karşı hamle yapar. Eli kolu Kartal’ın bir hamlesiyle bağlanan Efe, Kartal’a rağmen ya da Kartal ile beraber hareket etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Haberin Devamı

Üç Kuruş dizisinin konusu

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Üç Kuruş dizisi oyuncuları

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.

Haberin Devamı

Üç Kuruş 6. bölüm izle! Üç Kuruş 6. bölüm izleme linki...