Magazin Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ne iş yapıyor?

Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ne iş yapıyor?

Paylaş
Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ne iş yapıyor?

Uğur Akkuş, eski manken Ebru Şallı ile 2019 yılında dünya evine girmişti. Çift son dönemlerde evliliklerinde yaşadıkları krizlerle magazin gündeminde yer almaya başladı. Son olarak Ebru Şallı'nın eşi tarafından darp edildiği iddia edildi. Haberlerin ardından Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ne iş yapıyor? araştırmaları da yoğunluk kazandı…

Uğur Akkuş Ebru Şallı çifti hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Çıkan haberler göre Uğur Akkuş hakkında geçtiğimiz aylarda dolandırıcılık gerekçesiyle hapis cezası kararı çıkmıştı. Maddi sıkıntı içinde olduğunu yalanlayan Uğur Akkuş ise çıkan söylentileri yalanladı. Ardından Ebru Şallı’nın sosyal medya hesabında “Akkuş” soyadını kaldırması boşanma dedikodularını alevlendirdi. Şimdi ise Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’yı darp ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

 

UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

1984 yılında dünyaya gelen Uğur Akkuş, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi’ne kaydoldu ancak eğitimine ara verip ticarete atıldı.

Dış ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı, Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliği görevinde bulundu. Ayrıca KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı, başkanı ve yönetim kurulu üyelik görevi halan sürdüren Uğur Akkuş, iyi derecede Almanca, İngilizce, Arapça ve Fransızca bilmektedir.

2019 yılında Ebru Şallı ile ikinci evliliğini yapan Uğur Akkuş’un ilk evliliğinden 2 çocuğu var. Uğur Akkuş'un Gonca Akkuş ile evliliği 10 yıl sürdü.

Haberin Devamı