Magazin Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Uğur Aslan Afara ile Kanal D ekranlarında! Afara ne demek?

Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Uğur Aslan Afara ile Kanal D ekranlarında! Afara ne demek?

Paylaş
Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Uğur Aslan Afara ile Kanal D ekranlarında! Afara ne demek?

Uğur Aslan, Kanal D ekranlarında Afara isimli programla seyircinin karşısına çıkıyor. Yargı dizisinde canlandırdığı Eren Komiser karakteri ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Uğur Aslan aynı zamanda Afara adlı arabesk müzikalde yer almıştı. Şimdi ise Afara isimli program ile Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Peki, Afara ne demek? İşte Uğur Aslan ve Afara hakkında merak edilen detaylar…

Uğur Aslan Afara programı ile Kanal D ekranlarında seyircinin karşısına çıkarken aynı zamanda birçok ünlü ismi de programına konuk ediyor. 15 Nisan Cuma saat 00.15’te ilk bölümüyle ekranlara “Merhaba” diyen program kadar programın ismi Afara’nın ne olduğu da merak ediliyor. İşte Uğur Aslan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarında yer alacak Afara hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

AFARA NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Uğur Aslan’ın eğlenceli sunumuyla Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak Afara, Cuma akşamları saat 00.15’te yayınlanacak.

Eğlence ve müziğin hiç durmadan devam ettiği programda her afta ünlü isimler Afara’nın konuğu olacak. Uğur Aslan’ın sunumuyla ekranlara gelen Afara’nın ilk bölüm konuları ise Tolgahan Sayışman, Yasemin Sakallıoğlu ve Haluk Levent olacak.   

AFARA NE DEMEK?

Afara, harman yerinde toprağa karışıp kalan taneler anlamına geliyor.

UĞUR ASLAN KİMDİR?

9 Şubat 1972 tarihinde Hatay'da dünyaya gelen Uğur Aslan lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana-Sanat Dalı üzerine tamamladı.

Oyunculuk hayatına 2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyut adlı dizi ile adım atan Uğur Aslan, Yer Gök Aşk, Aile Reisi, Derdest, Kayıp, Açlığa Doymak, Kara Sevda, Daha, Aşık: Aşığın Gözü Kördür ve Gümüş gibi birçok yapımda yer aldı.

Haberin Devamı

Son dönemde ise Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Yargı'da Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan senarist Sema Ergenekon ile evlidir.