Magazin Ünlü çiftin fotoğrafları olay oldu! 'Eşinin yanında utanmıyor musun?'

Ünlü çiftin fotoğrafları olay oldu! 'Eşinin yanında utanmıyor musun?'

Paylaş
Ünlü çiftin fotoğrafları olay oldu! 'Eşinin yanında utanmıyor musun?'

Hollywood'un en gözde çiftlerinden Justin Bieber ile Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz gün bir etkinlik için New York sokaklarında boy gösterdi. Hailey mini şık kıyafetiyle görenleri kendine hayran bırakırken; Justin'in şort ve terlik giymesi sosyal medyada gündem oldu.

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, kendisi gibi çocuk yaşlarda şöhret olan meslektaşı Selena Gomez ile sekiz yıl süren bir dargın bir barışık ilişkisini noktaladıktan kısa süre sonra, podyumların aranan ismi Hailey Baldwin'e gönlünü kaptırmıştı.

Haberin Devamı

Ünlüler dünyasının gözde çifti, 2016'da başlayan ilişkilerini çok geçmeden resmiyete dökerek 2018 yılında nikah masasına oturmuştu.

YENİ ÜRÜNÜNÜ TANITMAYA GİTTİ

Son dönemde sık sık bebek bekledikleri iddialarıyla gündeme gelen çift, geçtiğimiz gün güzel modelin 'Rhode' isimli kozmetik markasına ait yeni ürününün tanıtımı için New York'ta bir etkinliğe katıldı.

ABD’nin en büyük donut zincirlerinden biriyle yaptığı marka anlaşması gereği, Bieber'ların ziyaret edeceği restoranda yeni 'Rhode' ürünleri donut raflarına dizildi ve her şey bu yeni ürünün tanıtımı için incelikle ayarlandı.

TARZLARI OLAY OLDU!

Yeni ürününü tanıtmak için kırmızı temasını seçen Hailey, ünlü bir tasarımcıya ait kırmızı, askısız, mini elbisesi, yüksek topuklu kırmızı terlikleri ve kombinine uygun çantası ve makyajı ile adeta göz kamaştırdı.

Haberin Devamı

Ünlü ismin tüm bu ihtişamına karşın eşi Justin'in etkinlik için tercih ettiği kıyafetler ise görenleri şaşkına çevirdi. Sweatshirt, şort ve plastik terliklerle başarılı modele eşlik eden şarkıcının bu görüntüsü, sosyal medyada olay oldu.

YORUM YAĞDI

Bieber karısının işine saygı duymamakla ve onun yanına yakışmamakla suçlandı. Sosyal medya kullanıcıları, ikilinin birbirinden çok farklı olan tarzlarına yorum yağdırdı:

- Hailey'nin yeinde olsam Justin'i arabada bırakırdım!
- Bu yıl giydiğim en iyi elbiseyle poz veriyor olsam ve kocam yanıma böye gelse çok kızardım.
- Justin evde uyumak isterken Hailey onu zorla bu etkinliğe getirmiş gibi görünüyor...
- Eşinin yanında böyle gezmeye utanmıyor mu?