Magazin Ünlü isim kustuğu anları paylaştı

Ünlü isim kustuğu anları paylaştı

Paylaş
Ünlü isim kustuğu anları paylaştı

İngiliz şarkıcı Jessie J, geçtiğimiz yıl Kasım ayında hamile kaldığını; ancak doktor kontrolü sırasında bebeğinin kalbinin atmadığını öğrendiğini açıklamıştı. Bebeğini kaybetmesiyle zor günler geçiren 34 yaşındaki Jessie, geçtiğimiz günlerde de tekrar mutlu haberi duyurmuştu. Ünlü isim, son olarak ağladığı ve kustuğu anları paylaştı.

'Price Tag' ve 'Domino' gibi hit parçalarıyla tanınan, müzik kariyerine henüz 11 yaşında başlayan Jessie J, geçtiğimiz sene hamile kaldığını; ancak Kasım ayında doktor kontrolündeyken bebeğinin kalbinin artık atmadığını öğrendiğini açıklamıştı. Instagram hesabından elinde gebelik testi tuttuğu fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, duygu yüklü bir mesaj ile hislerini takipçileriyle paylaşmıştı.

Haberin Devamı

"Bu sabah duygularımı kontrol edemediğimi hissediyorum. Bunu yazdığıma pişman olabilirim veya olmayabilirim, aslında bilmiyorum. Tek bildiğim bu gece şarkı söylemek istediğim. Kederden ya da süreçten kaçtığım için değil, bu gece şarkı söylemenin bana yardımcı olacağını bildiğim için."

"ONLARLA BAĞ KURDUĞUMU HİSSEDİYORUM"

"Bazı insanların konserimi iptal etmem gerektiğini düşüneceğini biliyorum. Şarkı söylemeye gençken neşe için, ruhumu doldurmak ve hiç değişmeyen öz sevgi terapisi için başladım ve bunu kendi yolumla işlemeliyim. Kendi kendime bir bebek sahibi olmak sahibi olmak istedim. Çünkü bu kısa hayatta en çok istediğim şeydi. Hamile kalmak başlı başına bir mucizeydi ve bu tecrübeyi hiçbir zaman unutmayacağım. Hâlâ şoktayım, üzüntüm tarif edilemez. Ancak güçlü olduğumu ve iyi olacağımı biliyorum. Ayrıca dünyanın her yerinden milyonlarca kadının bu acıyı hissettiğini biliyorum. Onlarla bağ kurduğumu hissediyorum. Bu, dünyanın en yalnız hissi."

Haberin Devamı

GÜZEL HABERİ DUYURDU

Yaşadığı üzüntünün ardından Jessie J, geçtiğimiz günlerde düşük yaptıktan 13 ay sonra tekrar hamile kaldığını açıklamıştı. 34 yaşındaki şarkıcı, 12.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasında paylaştığı bir videoda, hamileliğinin farklı aşamalarını yayınlamış ve paylaşımının altına şu notu düşmüştü:  Sonunda bunu paylaştığım için çok mutlu ve aynı zamanda dehşet içindeyim... Lütfen bana karşı nazik olun. Dürüst olmak gerekirse, sadece dar bir tulum içinde sorgusuz sualsiz çikolata kaplı turşu yiyerek; herkesin içinde çirkin bir şekilde ağlamak istedim.