Magazin Ünlü isimlerden AFAD'ın 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına destek!

Ünlü isimlerden AFAD'ın 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına destek!

Paylaş
Ünlü isimlerden AFAD'ın 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına destek!

AFAD'ın başlattığı Evim Yuvan Olsun kampanyasına destekler artıyor. Son olarak Erkan Petekkaya, Reha Özcan, Nilgün Belgün ve Nazlı Senem Ünal, vatandaşları AFAD'ın Evim Yuvan Olsun kampanyasına destek olmaya çağırdılar.

AFAD, 11 ilimizi etkileyen ve 40 binin üzerinde vatandaşımızın vefat ettiği Asrın Felaketi'nin ardından Evim Yuvan Olsun kampanyasını başlatmıştı. İbrahim Tatlıses, Demet Akalın, Dilan Tatlıses Dörter ve Eylül Öztürk gibi isimler de Evim Yuvan Olsun kampanyasına fiilen katılım gösteren ünlü isimler arasında yer almışlardı.

Haberin Devamı

Şimdi de Erkan Petekkaya, Reha Özcan, Nilgün Belgün ve Nazlı Senem Ünal, vatandaşları AFAD'ın Evim Yuvan Olsun kampanyasına destek olmaya çağıran videolar yayımladılar.

Erkan Petekkaya: "Binlerce depremzedemizin başını sokacak sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Lütfen Evim Yuvan Olsun kampanyasına katılın. Ayrıntılı bilgiyi evimyuvanolsun.org adresinden öğrenebilirsiniz."

Nazlı Senem Ünal: "Afetzedelerin şu an en büyük ihtiyacı barınma. evimyuvanolsun.org sitesinden siz de evinizi depremzedelere açabilir, düşük bir bedelle kiralayabilir ya da kira desteğinde bulunabilirsiniz."

 Reha Özcan: "Biliyorum hepimiz çok kötüyüz. 'Nasılsın?' sorusunun sorulmasını bile istemediğimiz günler yaşıyoruz. Ama hepimiz birtakım yardımlarda bulunabiliriz. evimyuvanolsun.org sitesi üzerinden destekte bulunabilirsiniz."

Haberin Devamı

 Nilgün Belgün: "Şu anda birçok depremzedenin sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Siz de Evim Yuvan Olsun diyorsanız dayanışmaya destek olun, bir hayata dokunun."