Magazin Ünlüler sandık başında

Ünlüler sandık başında

Paylaş
Ünlüler sandık başında

Cemiyet hayatının tanınmış simaları 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için dün sabah erken saatlerden itibaren sandığa koşup demokratik haklarını kullandı...

Zeynep Bastık, Levent Lütfi Banat İlkokulu’ndaydı. Çok sıra olduğunu fark edince yerine asistanını bıraktı. Şoförüyle okuldan ayrıldı. Asistanının haber vermesiyle 30 dakika sonra yeniden dönüp oy kullandı. Şarkıcı “Uçaktan indim adapte olamadım. Midem de çok kötü” dedi.

Haberin Devamı

FORMAYLA GELDİ

Adana’da doğup büyüyen Serenay Sarıkaya, Bebek Tevfik Fikret İlkokulu’na oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi. “İlk kez bugün giydim” dedi. Şarkıcı sevgilisi Mert Demir’e dair sorulara yanıt vermedi.

'ACIM DİZ BOYU'

Elif Dağdeviren oy kullanmaya koltuk değnekleri ile geldi. "Güldüğüme bakmayın, acım diz boyu! Eski bir sakatlık silsilesinin devamı ne yazık ki. Ama sandığa gelmeme engel olamadı işte" dedi.

ÇOK UĞRAŞTI

Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu’nda oy kullanan Nilperi Şahinkaya zarfı sandığa atarken büyük zorluk yaşadı. Dakikalarca uğraştı. Bu haline sonunda kendi de gülmeye başladı.

İş insanı Murat Özyeğin, eşi Yasemin Güçkan ile Bebek Tevfik Fikret İlkokulu’ndaydı. İlk eşi Edwina Sponza’dan olan 19 yaşındaki oğlu Ege de yanlarındaydı.

Haberin Devamı

Tuğba Coşkun yakın arkadaşı Perim Özgeldi ile sandık başında görevliydi.

MİNİ SOHBET

Sezen Aksu, Beykoz Sedat Simavi Ortaokulu’na saat 13.45’te geldi. Sandık görevlileri ile mini sohbet yaptı.

MUHTAR ESER

Eser-Berfu Yenenler Acarkent'deydi. Muhabirler, Eser Yenenler'e "İlerleyen zamanda bir muhtarlık düşünür müsünüz?" diye sordu. Cevabı Berfu verdi: "Hayatımda duyduğum en mantıklı soru. Eser'den çok iyi bir muhtar olur!" Eser Yenenler de ardından "İlk projem diyetle alakalı olurdu" diyerek kahkaha attı.

ÖRNEK OLSUN

Haldun Dormen vatandaşlık görevini ihmal etmedi. 95 yaşındaki sanatçı, oy için Nişantaşı Yıldız Teknik Üniversitesi Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne koltuk değnekleriyle geldi.

NEŞELİ ÇİFT

Mert-İdil Fırat oy kullanmaya birlikte geldi. Güler yüzleriyle çevrelerine neşe saçtılar.

GÖZÜ YÜKSEKTE

Kenan Doğulu, Acarkent'teki Ted Koleji'ndeydi. Çıkışta "Başbakan adayı olacağım" diyerek espri yaptı.

Çekime yetişmesi gerektiğini söyleyen Saba Tümer’e vatandaşlar sıralarını verdi.

KIZLARLA GELDİLER

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel, Beykoz Acarkent’teki Ted İstanbul Koleji’ne sabah erken saatlerde geldi. Yanlarında kızları Yeda ile Yade de vardı. Amine Gülşe de oyunu çocukları Ela ve Eda Özil ile kullandı.

Haberin Devamı

TEK BAŞINA

Gökçe Bahadır oy kullanmaya yalnız geldi. Yanında müzisyen eşi Emir Ersoy yoktu.