Magazin Vatan Şaşmaz kimdir? Nasıl öldürüldü?

Vatan Şaşmaz kimdir? Nasıl öldürüldü?

Paylaş
Vatan Şaşmaz kimdir? Nasıl öldürüldü?

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz 27 Ağustos 2017 günü eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldü. O günden bugüne tam bir yıl geçti. Ünlü sunucunun birinci ölüm yıldönümü nedeniyle "Vatan Şaşmaz kimdir?" sorusu gündem oldu.

Yaptığı sabah programlarıyla ünlenen daha sonra Çocuklar Duymasın adlı dizide milyonların gönlünü kazanan Vatan Şaşmaz geçen yıl Beşiktaş'taki bir otel odasında ölü bulundu. Vatan Şaşmaz eski manken Filiz Aker tarafından öldürülürken tüm Türkiye o gün büyük bir şok yaşamıştı. O günden bugüne taöm bir yıl geçti ve ünlü sunucunun ölümünün 1. yıl dönümünde hayranları ve arkadaşları Şaşmaz'ı unutmadı.

Haberin Devamı

VATAN ŞAŞMAZ NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

ABD'de yaşayan, 1963 doğumlu eski manken Filiz Aker, yaklaşık 1 aydır kaldığı Beşiktaş'taki ünlü otele 18.00'da geldi. Aker'in odaya çıkmasından 5-10 dakika sonra Vatan Şaşmaz'da otele gelerek Aker'in odasına çıktı. Odada ikilinin arasında çıkan tartışmadan sonra Aker, kaçmaya çalışan Şaşmaz'ı arkadan 3-4 el ateş ederek vurdu. Aker olayın ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Silah sesine odaya koşan otel personeli arkadan kilitli olan kapıyı kırarak içeri girdi ve Vatan Şaşmaz'ı kapının 1 metre uzağında, Filiz Aker'i ise yatakta ölü buldu.

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona Vatansever ismini vermiş. Zamanla sadece Vatan denilmeye başlamış. Babasının adı Süleyman Şaşmaz, annesinin adı Safiye’dir. Anne babası 1984 yılında boşanmış olan Vatan Şaşmaz anne ve dedesi ile oturmaktadır. Çapa Ortaokulundan mezun oldu. Liseye Pertevniyal Lisesinde başladı, Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde işletme okudu. 1996 yılında okuldan ayrıldı ve 1-1.5 sene aracı bir kurumda borsacı, yatırım danışmanı, dealer olarak çalıştı.

Haberin Devamı

Üniversite yıllarında 1993 yılında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı'na bağlı olarak fotomodellik yaptı. Bazı katalog çekimlerinde, reklam filmlerinde ve video kliplerde rol aldı Askerliğini Şırnak’da yaptı.

Erkeklere özel kültür, sanat, yaşam, magazin üzerine “Erkekler Kulübü” adlı bir programı yazdı. Kanal 6'ya sundu. 1998 yılında başladığı programın 13. bölümünü çekerken 17 Ağustos depremi oldu. Depremden hemen bir gün sonra canlı yayına çıkmak zorunda kaldı. 75 programdan sonra 2000 yılında ATV'ye geçti. Sabah Keyfi'ni sunmak için atv'den teklif geldi.