Magazin Vatanım Sensin 19. bölüm fragmanında duygu dolu anlar

Vatanım Sensin 19. bölüm fragmanında duygu dolu anlar

Paylaş
Vatanım Sensin 19. bölüm fragmanında duygu dolu anlar

Vatanım Sensin 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde halkın arasına yerleştirilen bomba patlıyor. Fragmandaki detayda halkın bayrağı yere indirmemesi duygu dolu anlar yaşatıyor

Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet, İtilaf Devletleri casusu Charles Hamilton’un amacını Yakup’un yardımıyla öğrenir. Lakin bazı şeyler geç kalmıştır.

Cevdet, tüm imkanlarını bu bombayı bulmak için harcar ama nafile. Azize’nin halka sesleniş yaptığı alana bırakılan bombanın patlaması sonucu kan gövdeyi götürüyor. Şimdi sırada Türklere yapılan bu hain saldırının hesabını sormak vardır. Cevdet, bu bombayı yerleştiren ve onlarca masum insanın hayatıyla oynayanlardan nasıl hesap soracak?


HALK BAYRAĞI YERE İNDİRMİYOR


Vatanım Sensin’in 19. bölüm fragmanındaki detay duygu dolu anlar yaşattı. Patlama esnasında yaralı ve şehit olmak üzere olan vatandaşların Türk bayrağını yere indirmemesi gözleri yaşarttı.




VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Anadolu direnişinin İzmir’e taşınması için Azize bir konuşma yapmaya karar verir. Eşref Paşa’nın herkesin gözleri önünde vurulması, yeni bir hareketin öncüsü olur. Yunan Ordusu tarafından, Eşref Paşa’yı vurduğu için general rütbesiyle ödüllendirilen Cevdet’e ilk tepki oğlu Ali Kemal’den gelir. Cevdet’i sert sözleriyle köşeye sıkıştıran Ali Kemal’e cevap, yüzünde patlayan tokat olur.



Ali Kemal ve kuvvacıların yeni hedefi, Cevdet’i öldürmek olur. Ali Kemal, babası Cevdet’e bir tuzak kurar ve Mehmet tetiği çekmek için konuşlanır. Azize, götürüldüğü yerde Eşref Paşa’nın yaşadığını görür. Eşref Paşa, Azize’ye duyduğu güveni Cevdet ile paylaşır.

İtilaf Devletleri’nin İzmir’e gönderdiği İngiliz ajan Charles Hamilton ve Lucy, her yerde konuşulmaya başlar. Yüzbaşı Yakup’un uyarılarıyla İngiliz ajana karşı hazırlıklı olması gereken Cevdet, yeni bir plan yapmak zorunda kalır.


OKAN YALABIK SÜRPRİZİ


Okan Yalabık, başrollerinde Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in rol aldığı Vatanım Sensin'de İtilaf Devletleri'nin İzmir'e yolladığı casus rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Ünlü oyuncununkarakterinin adı ise William Charles Hamilton olacak. İzmir'e gelen William Charles, babası General Richard Hamilton'ı Mustafa Kemal Paşa'nın düşmanı bozguna uğrattığı Conkbayırı'nda, babasını kaybetmiştir. Mustafa Kemal Paşa'yı tanımadığını söyleyen ve onunla tanışabilmek için gün sayan Hamilton, gelir gelmez Tevfik ile işbirliğine kalkışacaktır.

Haberin Devamı