Magazin Veda Mektubu 21. bölümde Beste, Ziya'nın kızı olduğunu öğrendi

Veda Mektubu 21. bölümde Beste, Ziya'nın kızı olduğunu öğrendi

Paylaş
Veda Mektubu 21. bölümde Beste, Ziya'nın kızı olduğunu öğrendi

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 21. bölümü 31 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 21. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Seher yenilgiyi kabul etti ve boşanma dilekçesi hazırlayıp Alanur'a teslim etti. Beste ise Aslı'nın evine bu sefer baldız olarak değil Mehmet'in ablası olarak girdi.

Haberin Devamı

ALANUR, SEHER'E DESTEK OLUYOR

Barış cinayetinden içeri giren Seher, yaşadıklarının şaşkınlığını atlatmaya çalışırken Alanur, Seher'i ziyareti gitti. Kızını kurtardığı için Seher'e minnet borcu olan Alanur, Seher'e destek oldu.

ALANUR VE MAHMUT YÜZLEŞİYOR

Ziya'nın evinden kendi evine geçen Alanur ve Beste'yi Mahmut eve bıraktı. Mahmut'u içeri davet eden Alanur, Mahmut'un imalı bakışlarından bir şeyler bildiğini anlamıştı.

Mahmut ile yüzleşen Alanur, Beste'nin gerçek babasını Mahmut'un da bildiğini öğrenince şok oldu.

MİNA SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR

Akşam yemeğine biraz moral olsun diye birlikte mutfağa giren Aslı ve Mehmet, Seher'in yokluğunu aratmayacak bir sofra hazırlayıp bütün aileyi bir araya toplamaya çalıştılar. Akşam hazırlanan sofrayı gören Mina, annesinin aç kaldığı süreçte evde sofra kurulmasını pek doğru bulmadı.

Haberin Devamı

Zamanında Alanur'un sofrayı dağıttığı gibi sofrayı dağıtan Mina, Aslı'yı evinde istemediğini bağıra bağıra söyledi. Mehmet ise duruma müdahale etmek zorunda kaldı.

BESTE BABASINI ÖĞRENİYOR

Mahmut'un da gerçekleri öğrenmesiyle bu sırrın fazla saklı kalmayacağını düşünen Alanur, Beste'yi karşısına alıp bütün gerçekleri anlattı.

Bunca yıl çektiği eziyete akıl veremeyen Beste, Alanur'dan nefret ettiğini söyleyerek evi terk etti.

Mahmut'a sığınan Beste, Mahmut ile dertleşip geceyi Mahmut'un evinde geçirdi.

ZİYA, ALANUR'A DESTEK OLUYOR

Beste'nin evi terk etmesiyle durumu Ziya'ya haber veren Alanur, Beste'nin bütün gerçekleri öğrendiğini söyledi. Ziya ise Alanur'un da ailesi olduğunu söyleyip yanına destek olmaya gitti.

ZİYA, SEHER'İ ZİYARETE GİDİYOR

Seher'i ziyarete giden Ziya, Seher'in sevinmesine neden oldu. Evin durumunu anlatan Ziya, Seher ile bir süre dertleşti.

MİNA EVİ TERK EDİYOR

Aslı ile aynı evi paylaşmak istemeyen Mina, daha fazla dayanamayıp evi terk etmeye çalıştı. Aslı peşinden koşup Mina'yı eve dönmesine ikna etti.

SELÇUK VE MEHMET YUMRUK YUMRUĞA

Annesinin hapse girmesinden Aslı'yı sorumlu tutan Selçuk, daha fazla kendine engel olamadı ve abisiyle kavga etti. İki tarafta çok gergin olunca öfkelerine hakim olamadı.

ASLI EVİ TERK EDİYOR

Mina ve Selçuk'un Aslı'yı evde istememesiyle Aslı'da bavulunu alıp evi terk etmek istedi. Mehmet ise Aslı olmadan yaşayamayacağını söyledi ve Aslı'yla birlikte gitti.

Haberin Devamı

Mina'yı eve döndüren Aslı, odasına çıkıp bavulunu hazırladı. Mehmet ise Aslı'nın gitmesine gönlü razı olmadı.

SEHER EVİ ASLI'YA EMANET EDİYOR

Aslı ve Mehmet, Seher'i ziyarete gitti. Çocuklarını gördüğüne çok sevinen Seher, Aslı'yla yalnız konuşmak istedi. Evi toplayıp bütün herkesi bir arada tutabilecek tek kişinin Aslı'nın olduğunu söyleyen Seher, bütün vazifelerini Aslı'ya devretti.

HATİCE'NİN SİNSİLİKLERİ BİTMİYOR

Seher ve ailesinin yıkılmış olduğunu gören Hatice yine sinsiliklerine devam etmeyi tercih etti. Mina ve Selçuk'u tek yakaladığı yerde Aslı ve Mehmet'e karşı doldurmaya çalışan Hatice, intikamını almadan durmayacağını babasına söyledi.

NEVZAT'IN FOYASI ORTAYA ÇIKIYOR

Seher'in yokluğuyla sarsılan Nevzat'ın işleri de kötüye gitmeye başladı. Aldığı bir telefon ile yıkılan Nevzat, yaptığı uyuşturucu ticareti ve kaçakçılığın ortaya çıktığını öğrendi.

Köşeye sıkışan Nevzat, intihar etmeyi düşündü.

BESTE, ZİYA'YI KABULLENİYOR

Ziya'nın babası olduğunu kabullenmekte zorlanan Beste, Ziya ile uzun uzun konuştuktan sonra taşlar bir şekilde yerine oturmaya başladı.

Beste'yi sabah evden gidip alan Ziya, bir yere götüreceğini söyledi.

Haberin Devamı

SEHER BÜTÜN HAYATINI BİR ZARF İÇİNDE ALANUR'A VERDİ

Alanur'u görüşe çağıran Seher, adeta günah çıkardı. Boşanma dilekçesi hazırlayan Seher, zarf içinde dilekçeyi Alanur'a verdi. Ziya ile aile olmasını dileyen Seher, yaptığı yanlışlar için helallik istedi.

ZİYA BÜTÜN AİLEYİ AĞZI AÇIK BIRAKTI

Beste'yi alıp kendi evine götüren Ziya, çocuklarının karşısına geçip bu sefer Beste'yi gerçek kimliği ile ablaları olarak tanıştırdı. Aile bireyleri ise şaşkınlıktan ne söyleyeceğini bilemedi.

VEDA MEKTUBU 21. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.