Magazin Vefa gecesi

Vefa gecesi

Paylaş
Vefa gecesi

Uzun süredir kanser tedavisi gören Tanyeli'ye Cahide Palazzo’da moral gecesi düzenlendi. Zara'nın konser verdiği organizasyonda Yıldız Tilbe, Hakan Altun, Safiye Soyman gibi birçok ünlü isim sahneye çıktı. Tanyeli, Oryantal Didem ile birlikte dans etti ancak gözyaşlarına hâkim olamayınca konuklar alkışlarıyla moral verdi. Gecenin geliri Tanyeli’nin tedavisi için kullanılacak.

Uzun süredir kanser tedavisi gören Tanyeli’ye Türkan Şerbetçi sahibi olduğu Cahide Palazzo’da önceki akşam moral gecesi düzenledi. Sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlünün katıldığı gecede Zara’nın sahnesine Yıldız Tilbe, Hakan Altun, Ahmet Selçuk İlkan, Safiye Soyman, Fatih Ürek, Selen Görgüzel, Ferman Toprak, İsmail Özkan ve Didem Kınalı gibi isimler konuk oldu.

Haberin Devamı

AMELİYATSIZ TEDAVİ

Zara “Bu gece her şey onun için. Tanyeli’nin düğünü bugün” dedi. 52’nci yaşını da kutlayan Tanyeli sahnede dev bir pasta kesti. Konuşma yaparken gözleri dolan Tanyeli sonrasında Didem Kınalı ile dans etti. Dakikalarca alkışlanan Tanyeli gözyaşlarına hâkim olamadı. “3. evredeyim şu an. 3 tane ülkede ameliyatsız tedavi var. Allah herkesten razı olsun” dedi. Gecede düzenlenen müzayededen elde edilen 500 bin TL Tanyeli’nin tedavisi için kullanılacak.