Magazin Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi

Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi

Paylaş
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi

Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.

İlk bölümünden bu yana konusu ve kadrosuyla beğeni toplayan ‘Ya Çok Seversen’ dün akşam 4.bölümüyle izleyicilerle buluştu. Hem romantik hem dramatik hem de eğlenceli anlarla dolu bölümde yaşananlar ileriki bölümlerde hikayede dengelerin değişeceğinin sinyalini verdi.

Haberin Devamı

Gece havuzda Ateş’le öpüşen Leyla, bu öpüşmenin heyecanıyla uyanırken Ateş hiçbir şey hatırlamıyordu. Umut’un Leyla’ya yolladığı çiçeği Ateş gördü. Otel müdürü otelde kalan Leyla isimli müşterilerin listesini eve getirdiği sırada panik yaşanırken Ilgaz’ın karakolda olduğu haberi geldi. Ilgaz ve Barış’ı nezaretten çıkaran Ateş onlarla bir anlaşma yaptı. Otel müdürünün bıraktığı zarf evde panik havası yaşatırken tüm ekip Ateş’in eline geçmemesi için çabaladı. Füsun yatırımcıları yeni koleksiyon için ikna ederek kendini şirkete geri döndürdü. Kendileri için düzenlenen aile etkinliğine katılan Ateş, Umut, Leyla ve çocuklar iki takım halinde yarıştı. Ateş ve Leyla karşı karşıya kaldığı esnada yakınlaşırken Ateş bir gece önceki öpüşmeyi hatırladı. Ateş çocuklarla kurduğu bağdan korkup onları yatılı okula göndermeye karar verdi ve bu durum Leyla ile kavga etmelerine sebep oldu. Ateş’in öpüşmeye bir anlam yükleme, basit bir şeydi demesi Leyla’yı çok sinirlendirdi. Leyla Yakup’u arayıp Ateş’i kendime aşık edeceğim demesi Leyla cephesinde yeni bir dönemin başladığının sinyalini verdi. Yatırımcının istediği üretim için gerekli kumaşları bulamayan Ateş ve Bige İtalya’ya gitme hazırlığı yaparken Leyla ikiliyi beraber göndermemek için kumaşları kendi buldu. Leyla’nın farklı yüzleri karşısında kafası karışan Ateş ona ‘Kimsin sen’ diye sorduğu esnada bahçeye Leylaların dolandırdığı damadın girip karıcım diye bağırması karşısında ikili dondu kaldı.

Haberin Devamı

 

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Kübra Sülün’ün senaryosunu yazdığı beğeniyle izlenen dizinin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor. ‘Ya Çok Seversen’ yeni bölümüyle perşembe akşamı Kanal D’de...