Magazin Ya Çok Seversen'in 3. bölümünde Ateş ve Leyla'nın aşkı başladı!

Ya Çok Seversen'in 3. bölümünde Ateş ve Leyla'nın aşkı başladı!

Paylaş
Ya Çok Seversen'in 3. bölümünde Ateş ve Leyla'nın aşkı başladı!

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 3. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte, Ya Çok Seversen 3. bölümünde yaşananlar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Hayatına kimseyi almamak için uğraşan Ateş, Leyla'ya olan ilgisini saklayamadı.

Haberin Devamı

ATEŞ, LEYLA'YI KOVUYOR

Berit'in kaybolmasında Leyla'nın da payı olduğunu gören Ateş, Berit bulunduktan sonra sabah ilk iş Leyla'nın işine son vermek oldu. Leyla'ya para uzatan Ateş, Leyla'nın daha sinirlenmesine neden oldu.

YAKUP ÇILGINA DÖNÜYOR

İşten kovulan Leyla, mecbur kalıp eski ekibinin yanına gitti. Ateş hakkında planları olan Yakup, Leyla'nın kovulduğunu duyunca çılgına döndü.

UMUT, LEYLA'YI ÇAĞIRIYOR

Umut konuşmak için Leyla'yı şirkete çağırdı. Ateş ve Leyla karşılaşınca yine gerginlik yaşandı. Leyla şirketten çıktığı gibi durağa gitti.

Leyla'nın peşinden giden Ateş, durakta zorla Leyla'yı aracına bindirdi. Yol boyunca tartışan Ateş, Leyla'yı mahallesine bıraktı.

ATEŞ, FÜSUN'UN OYUNUNU ORTAYA ÇIKARIYOR

Füsun'un çalışanlara para verip yalancı şahitlik yapmasını teklif ederken gizlice Füsun'u izleyen İlter, çalışanların ve Füsun'un oyununu ortaya çıkaracak bir oyun oynadı.

Haberin Devamı

Çocukların başında duran Ateş, Füsun ve Umut'un hızlıca geldiğini görünce kurulan düzeni bozmuş oldu.

ATEŞ HATASINI ANLIYOR

Berit'in kaybolmasında parmakları olduğunu itiraf eden Aydos, Ateş'in yaptığı hatada aydınlanmasını sağladı. Leyla'ya nasıl haksızlık yaptığını anlayan Ateş, Leyla'nın peşine düştü. En son bıraktığı adrese giden Ateş, Leyla'nın çıkışına yetişti.

Leyla'yı bir şekilde ikna etmeye çalışan Ateş, Leyla'nın bütün şartlarını kabul etti.

Leyla'nın Ateş ile eve geri döndüğünü gören Yakup ise yine Ateş planını devreye soktu.

BÜYÜK AŞK BAŞLIYOR

Gece Berit altına çiş kaçırınca Ateş'ten yardım istedi. Ateş'in Berit'e bulduğu çözüm Berit'in pek hoşuna gitmedi. Elinden bir şey gelmeyen Ateş, Leyla'nın yanına gitti. O sırada duş alan Leyla, Ateş'in geldiğini duymadı. Banyoya giren Ateş, Leyla'nın paniklemesine sebep oldu.

Duştan çıkan Leyla hemen Berit'in yanına gidip duşa soktu ve o sırada Ateş'ten yatağı temizlemesini istedi. Başaramayan Ateş, Leyla gelince birlikte temizlediler. Berit ise tek başına uyumak istemeyince Ateş ve Leyla'nın elini tutup birlikte yatmak istedi.

Berit'i uyuturken Leyla ve Ateş'te uyuya kaldı. Ateş, Leyla'nın omuzunda uyurken gördüğü kabusla bir anda panik atak yaşadı. Nefesini bir türlü toparlayamayan Ateş'e Leyla yardım etti. Samimi anlara neden olan panik atak krizi, Ateş'in nefesinin düzelmesiyle son buldu.

Haberin Devamı

LEYLA, ATEŞ'İ BÜYÜLÜYOR

Şirkette işler yolunca gitmeyince Ateş ve Bige acil bir şekilde özel tasarım elbise dikti. Katılacakları davette elbiseyi giymesi içinde Leyla'yı seçtiler. Davet alanına Leyla'nın girmesiyle vurulmuşa dönen Ateş çok etkilendi.

Umut ile Leyla'nın dans ettiğini gören Ateş, Leyla'yı kıskanınca Leyla'yı dansa kaldırdı. Leyla'dan oldukça etkilenen Ateş, kimsenin olmadığı bir yerde Leyla'yı tam öpecekken, Ateş'e yoğun ilgi duyan ve ilgisini de saklamayan Bige'nin gelmesiyle büyü bozuldu.

Ateş'i bulamayan Leyla davet çıkışı Umut ile eve gitti. Leyla ve Umut'u gören Ateş ise yine kıskançlık krizine girdi. Bige ile eğlenceye giden Ateş, Bige'nin kendisine yakınlaşmasına izin verirken aklında ise Leyla vardı.

ATEŞ'TEN İLK TANIŞMA TAKTİĞİ

Oldukça sarhoş olan Ateş, Bige'nin evine gidecekken kendi evine gelmesiyle Bige'yi şaşırttı. Ne olduğunu anlayamayan Bige, Ateş'in peşinden eve girdi. Umut ve Leyla'nın bahçede oturduğunu gören Ateş bu sefer kıskançlığını gizlemedi. Abisini evden kovan Ateş, Leyla ile tartışma yaşadı. Leyla tam içeri girecekken kendini havuza atan Ateş, uzun süre suyun dibinden çıkmadı. Ateş'e bir şey olacak korkusuyla suya atlayan Leyla, Ateş'i suyun dibinden çıkardı.

Haberin Devamı

Leyla'ya olan duygularını daha fazla gizleyemeyen Ateş, Sudan çıkar çıkmaz havuzun içinde Leyla'yı öpmeye başladı.

YA ÇOK SEVERSEN 3. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.