Magazin Ya Çok Seversen'in 7. bölümünde Leyla köşeye sıkıştı

Ya Çok Seversen'in 7. bölümünde Leyla köşeye sıkıştı

Paylaş
Ya Çok Seversen'in 7. bölümünde Leyla köşeye sıkıştı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 7. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte, Ya Çok Seversen 7. bölümünde yaşananlar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Leyla bir yandan Füsun'u idare etmeye çalışırken bir yandan da Yakup'u kontrol altında tutmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

ATEŞ VE LEYLA AŞKI ALEVLENİYOR

Gittikleri davette birbirlerine daha da yakınlaşan Leyla ve Ateş'in aşkı son gaz başladı. Eve geldiklerinde Leyla'yı odasına getiren Ateş, romantik anlar yaşayacaktı ki Meryem'in gelmesiyle yarıda kaldı.

FÜSUN OYUNU BOZDU

Leyla ve çetesinin oyununu çözen Füsun, ekibi tehdit etti. Açık açık isteklerini söyleyen Füsun, mahkeme için delil toplamalarını ve mahkemeden sonra bütün eşyalarını toplayıp hayatlarından çıkacaklarını söyledi.

BİGE, ATEŞ'İN ARKASINDAN İŞ ÇEVİRİYOR

Bige'ye karşı ilgi duymayan Ateş, Leyla'yla yakınlaşması Bige'yi kızdırdı. Umut'a Ateş'in davayı kazandıktan sonra çocukları yurtdışına yollama planından bahsetti.

LEYLA VE ATEŞ LİSELİ AŞIKLARA DÖNÜYOR

İlişkilerini rahat rahat yaşayamayan Ateş ve Leyla her fırsatta kendilerini dışarı atıp dolu dolu aşklarını yaşamaya çalıştı. Böylece birbirlerini yakından tanıma ve daha da yakınlaşma fırsatı buldular.

Haberin Devamı

FÜSUN PES ETMİYOR

Leyla'yı avucuna alan Füsun, Leyla'yı köşeye sıkıştırmaya başladı. Ateş'in açığıyla ilgili belgeler toplamasını isteyen Füsun, Leyla'ya süre verdi.

LEYLA'NIN HAYATI KARIŞIYOR

Ailesiyle ilgili bilgiye sahip olan tek kişi yaşatmaya çalışan Leyla, hastaneden adamın uyandığını öğrenince koşa koşa yanına gitti. Ailesiyle ilgili bir bilgi alamayan Leyla bütün geceyi hastanede geçirdi.

Bütün gece Leyla'ya ulaşamayan ve nerede olduğunu bilmeyen Ateş ise sinir küpü oldu. Aralarındaki sırdan rahatsız olan Ateş, Leyla'ya tepsini gösterdi.

ATEŞ, ANNESİ ADINA DEFİLE YAPIYOR

Ateş ölen annesinin tasarladığı kıyafetlerin sergileneceği bir defile yapma kararı verdi. Defile başlamadan yaşanan krizleri Leyla'nın çözmesi Ateş'in Leyla'ya olan ilgisini daha da arttırdı.

ATEŞ AŞKINI İLAN EDİYOR

Defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ateş, Leyla'nın da elini tutup aşkını ilan etti.

YAKUP EKİBE OYUN OYNUYOR

Onur'un Leyla'ya olan ilgisini bilen Yakup, Leyla'nın gözünü korkutmak için oyun oynadı. Onur'a defileden sonra Leyla'nın polisler tarafından yakalanacağını söyleyen Yakup, Onur'un hızlıca Leyla'nın yanına gitmesini sağladı. Defile çıkışına yetişen Onur, Leyla ve Ateş'i el ele görünce şok oldu. Leyla'yı kaçırmak için uğraşan Onur, Leyla'nın yakalanmasını beklerken polisler tarafından kendisi tutuklandı.

YA ÇOK SEVERSEN 7. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.