Magazin Yargı 14. bölüm (son bölüm) izle! Engin öldü mü? Son bölümde neler oldu?

Yargı 14. bölüm (son bölüm) izle! Engin öldü mü? Son bölümde neler oldu?

Paylaş
Yargı 14. bölüm (son bölüm) izle! Engin öldü mü? Son bölümde neler oldu?

Yargı dizisi 14. Bölümüyle yine nefesleri kesti. Kanal D’nin rekortmen dizisi Yargı’da Engin’in hapisten kaçışı pek çok soru işaretine neden olurken, 19 Aralık Pazar akşamı yayınlanan son bölümde nefesler tutuldu ve herkesin şok geçireceği gelişmeler yaşandı. İşte, kaçıranlar için Yargı 14. bölüm (son bölüm) izleme bağlantısı…

Yargı 14. bölüm (son bölüm) izle’ araştırmaları, Pazar akşamı yayınlanan dizinin yeni bölümünü kaçıranlar tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Gerilim ve heyecanın bir dakika bile düşmediği Yargı’nın 14. bölümünde önce Engin’in sonra da Ceylin’in ortadan kaybolması ortalığın bir anda karışmasına neden oldu. Sonrasına yaşanan beklenmedik gelişmeler ise herkesi şaşkına çevirdi…

Haberin Devamı

YARGI’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bir yandan adli olarak Engin’in kaçışı ile alarma geçen emniyet güçleri diğer yandan da Ceylin’in kaybı ile de uğraşmak için seferber olurlar. Hepsini uykusuz geceler ve gündüzler beklemektedir.

Ilgaz, Ceylin'i hastaneye getirir. İlk muayenelerinden sonra doktor travmaya bağlı şok geçirdiğini söyler. Ilgaz, onun için endişelendiği sırada Eren'den gelen telefonla tedirginlik yaşar. Eren, Engin'in öldüğünü söyleyince Ceylin'in ellerindeki siyahlıklar Ilgaz'ın dikkatini çeker. Sabah olunca Ceylin kendine gelir; fakat, yaşadıklarını hatırlamadığını söyler.

Pars, Engin'in kaçmasıyla ilgili Yekta ve Laçin'i sorgular. İkisi de Engin'in nasıl kaçtığını dair bir bilgi vermezler. Onlara en ağır bilgi ise, Pars'tan gelir. Yekta'ya oğlunun öldüğünü söyler. Yekta ve Laçin, teşhis için adli tıpa gelirler.

Haberin Devamı

Pars, Ceylin'i sorgulamaktadır. Ceylin, yavaş yavaş hatırlamaya başlar ve sorulan soruları yanıtlar. Olayın sonunu hala hatırlamayan Ceylin, Pars'ın emriyle yargılanacağı güne kadar nezarethaneye yollanıyor. Ilgaz, nezarethanede onun başında üzgün bir şekilde onu bekliyor.

Swap örneği çıkınca Ceylin nöbetçi mahkemeye çıkar. Pars, deliller ışığında Ceylin'in tutuklu yargılanmasını ister. Hakime, Ceylin'e söylemek istediği bir şey olup olmadığını sorar. Ceylin bu sıra olay gecesine dair bir şeyler hatırlamaya başlar. Silahını Engin'e doğrultmuştur ve ateş eder. Bu sırada hakime sessiz kaldığını gördüğü Ceylin'in tutuklu yargılanmasına karar verir.

YARGI 14. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN